Are startup-ul tău neapărată nevoie de propriul birou? [Știrile Zilei – 10 ianuarie]

Spații de birouri pentru startup-uri sunt deja multe în București. Destul de mulți antreprenori se gândesc să închirieze spații de birouri în momentul în care pornesc un startup crezând că finanțatorii vor fi impresionați de imaginea office pe care aceștia o vor arbora în cadrul întânirilor de afaceri. La știrile zilei aflăm dacă este neapărată nevoie ca un startup să aibă propriul birou și de ce ar trebui să luăm în considerare spațiile de coworking.

În plus, citim despre câteva lucruri destul de importante de care trebuie să ținem cont atunci când angajăm oameni extrem de buni, de ce Twitter ar putea să dispară în câțiva ani, și de c ear trebui să ne gândim la localizarea site-ului afacerii noastre. Mai citim despre un robot care ne strânge hainele și despre lecțiile unui antreprenor cu experiență de 18 ani în afaceri.

  • Spațiile de coworking sunt tot mai căutate de fondatori. Poate ar trebui să alegi în astfel de spațiu în locul unui birou privat.
  • Crezi că știi totul despre clienții tăi. Dar oare așa să fie?
  • De ce ar trebui să îți localizezi siteul? Păi, ai avea mai puțină competiție când vine vorba de SEO.

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.