Când contabilitatea tradițională se întâlnește cu cea digitală

După o scurtă perioadă de pauză am revenit cu seria Smart Business, în care povestim despre afacerile tradiționale care au optat pentru digitalizarea proceselor contabile. Din ce în ce mai multe firme aleg mobilitatea și tehnologia pentru a-și ușura pe cât posibil activitatea zilnică. Astăzi discutăm despre A.M.S Accounting. Am stat de vorbă cu Maria […]

Turismul gastronomic în epoca digitalizării

Continuăm seria Smart Business despre digitalizarea afacerilor tradiționale cu Terra Carpatica, un business care se ocupă cu organizarea de tururi culinare în Județul Buzău. Cei de acolo organizează evenimente corporate și au în meniu bucate alese românești, cursuri de gătit, chiar și nunți.

“Factorul uman este înlocuit cu succes de aplicații”

Continuăm astăzi seria Smart Business cu un antreprenor în serie. Cătălin Bubu are 37 de ani, este din Râmnicu Vâlcea și e partener în patru business-uri care sunt tradiționale în cel mai pur sens al cuvântului. Taxiuri, cafea și păstrăvi. Și pe toate le duce cu brio în sfera digitală pentru a-și ușura munca.

Duba care hrănește corporatiști înfometați

Voyageur Van este afacerea unui tânăr din București care duce mâncare corporatiștilor. Dubița se plimbă prin toate zonele de business din Capitală, colaborarea făcându-se pe baza de abonamente contractate de fiecare companie. Într-o astfel de afacere este esențial să fii conectat tot timpul atunci când ești în mișcare. Seria Smart Business continuă.

Cum ai grijă ca businessul tău offline să țină pasul cu online-ul

Când te gândești la construcții îți vine imediat în minte un domeniu vechi de când lumea, tradițional, care la prima vedere nu ar avea nicio treabă cu digitalul. Însă, la fel ca multe alte domenii offline, acesta trebuie să țină pasul cu vremurile aflate în continuă schimbare și să treacă ușor-ușor spre online. Seria Smart Business continuă.

Digitalizare în wellness. Programul Revvolution și soluțiile online pe care le aplică în gestiunea de zi cu zi

Continuăm seria Smart Business cu o afacere mai deosebită. Este vorba de, Revvolution, un program de fitness nou pe piață destinat persoanelor care vor să slăbească într-un timp mai scurt. Chiar și astfel de afaceri offline se îndreaptă spre digitalizare, într-un efort de a fi în pas cu vremurile. Totul este simplificat de tehnologie, iar business-urile tradiționale merg spre progres.