Competiția pentru startup-uri din cadrul Techsylvania, Startup Avalanche și-a anunțat finaliștii. Cinci startup-uri au fost selectate din cele care au prezentat ieri. Diseară va fi ales câștigătorul care merge în Silicon Valley.

Iată ideile și produsele prezente pe scenă: (du-te la finalul articolului pentru un scurt poll)

Planable e o unealtă creată de o echipă din Republica Moldova și dezvoltată la Cluj, în cadrul Spherik Accelerator, care creează un mediu de lucru pentru specialiștii social media din agenții, care lucrează direct cu brandurile mari. Astfel, Planable arată ca o schiță a Facebook, dar funcționează ca o aplicație de colaborare între branduri și agenții. Practic, poți să dai o postare de Facebook la aprobat într-un mediu vizual.

Screen Shot 2016-05-24 at 14.00.06

VisitorAnalytics este o unealtă care simplifică citirea datelor de trafic pentru unele site-uri. A fost creată în România și e dedicată platformelor speciale prin care se pot construi site-uri. Prima variantă funcționează pentru Wix. Platforma permite implementarea Google Analytics pentru 19 dolari, în timp ce VisitorAnalytics oferă un preț mai mic.

Screen Shot 2016-05-24 at 14.00.19

ExigeApp e o aplicație prin care poți crea modele financiare dacă ai un startup sau o afacere mică, dar zona economică nu este punctul tău forte. Produsul e construit la București și primești inclusiv mai multe scenarii financiare, în funcție de cifrele tale.

Screen Shot 2016-05-24 at 13.59.44

Halftone Pro e creat de Larissa Davidova, un developer din Moscova, care s-a mutat la Cluj și lucrează pentru firma Moquops. Halftone Pro generează un pattern asemănător celor din benzile desenate și poate fi o unealtă pentru designerii grafici. Au un model de abonament premium pentru 10 dolari pe lună.

Screen Shot 2016-05-24 at 13.59.52

Approd din Cluj e un site unde poți crea momentan un PFA, SRL-D și întreprindere individuală. Practic, vrea să înlocuiască formularele scrise și drumurile la autorități, cu un formular online care poate fi completat ușor. Potrivit Approd, în România sunt create 100.000 de firme în fiecare an.

Screen Shot 2016-05-24 at 14.00.02

Care ți s-a părut cel mai interesant startup? Votează pentru a afla părerea ta.