Cum să primești 10.000 de dolari pentru startup-ul tău și de ce Tesla ar putea valora 1.000 de miliarde de dolari [Știrile Zilei – 16 februarie]

La știrile zilei am aflat că există un concurs în Silicon Valley care vă poate oferi șansa de a primi o finanțare în valoare de 10.000 de dolari pentru startup-ul vostru și cum puteți să vă creșteți afacerea având la dispoziție resurse limitate. În plus, am citit că Tesla ar putea ajunge să valorize 1.000 de miliarde de dolari în următorul deceniu, că Microsoft a deschis un simulator pentru testarea dronelor, a roboților și a mașinilor autonome în regim open source. Tot la știrile zilei am aflat cinci motive pentru care copiii sunt niște antreprenori nemaipomeniți, că puteți aplica pentru joburi chiar de pe Facebook și cum Nike a devenit una dintre cele mai mari companii din lumea modei.

bani money finantare startup

  • Curiozitatea, capacitatea de a învăța rapid și resursele aflate la dispoziție sunt câteva dintre motivele pentru care un copil ar putea fi un antreprenor foarte bun.
  • Tehnologiile destinate seniorilor sunt la mare căutare în Silicon Valley. Dacă vrei să găsești finanțare, poate te gândești să faci un astfel de produs.
  • Mai întâi resurse și apoi bani. Cum să îți crești startup-ul cu resurse limitate.

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.