De ce să îți duci startup-ul în mediul online? [Știrile Zilei – 4 ianuarie]

La știrile zilei am aflat că niște foști studenți ai University of Technology din Delft (Olanda) au inventat o imprimantă laser care funcționează fără cerneală sau toner (în sfârșit scăpam de povara consumabilelor pentru imprimantă!), iar un startup din domeniul medical, care ne dă o șansă pentru a combate cancerul, vrea să se listeze pe bursă. În plus, Acer a prezentat și la CES 2017 laptopul cu ecran curbat Predator 21 X și cu un preț de 9.000 de dolari, startup-urile din domeniul fintech o duc foarte bine în Canada, iar Google vrea să ducă online IMM-urile din India. Toate cele 51 de milioane.

  • Sundar Pichai a anunțat Digital Unlocked, o inițiativă similară cu cele din Marea Britanie și Africa, și vrea ca toate cele 51 de milioane de startup-uri din India să aibă prezență online. Ce le iese celor de la Google? Păi, primesc noi clienți și mai iau fața Microsoft și Amazon Web Services (AWS).
  • Acer a dus la CES 2017 primul laptop cu ecran curbat. Prețul este uluitor: 9.000 de dolari.
  • Lego lansează Boost și învață copiii cum să codeze jucându-se cu roboței.

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.