Mobile Academy

MobileAcademy anunță începerea înscrierilor la cursurile de dezvoltare de aplicații pentru platformele mobile iOS și Android, precum și a cursurilor de Mobile UI fundamentals.

Training-urile inițiale de iOS și Android au o durată de 2 luni, se desfășoară in week-end-uri, încep pe 21, respectiv 22 noiembrie 2015, în locația pusă la dispoziție de către TechHub. Cursurile sunt dedicate persoanelor ce au deja o baza tehnică și care vor sa devină mobile developers, pentru a-și dezvolta propriile aplicații mobile sau pentru a se angaja în acest domeniu aflat într-o creștere continuă, de la an la an. .

Cursurile de Mobile UI au o durată de 6 săptămâni, începand cu data de 21 noiembrie 2015, se adresează persoanelor cu cunoștiinte medii de design grafic, care vor să învețe concepte esențiale despre framework-uri, prototipuri și interfețe grafice, adaptate pentru utilizatori cu dispozitive mobile. Cursanții vor avea acces, pe toata durata cursurilor, la Creative Cloud Membership, oferit de către ADOBE Romania, partener MobileAcademy.

http://mobileacademy.ro

Comentezi?

Urmărește startup-urile din România de peste patru ani și așteaptă unicorni locali. Redactor-șef al start-up.ro, Vlad tratează ecosistemul antreprenorial din România cu realism și nu crede că avem încă "Steve Jobs de România".