Motivația de a face compania de un miliard de dolari [Știrile Zilei – 5 ianuarie]

Citim azi câteva vorbe de duh de la Steve Jobs și LeBron James, menite să motiveze și să conducă spre următorul nivel orice antreprenor dispus să le pună în aplicare. Am mai aflat la știrile zilei că HTC are nevoie de ajutorul nostru pentru a revoluționa lumea VR, că Xiaomi a reușit să vândă smartphone-uri în valoare de vreun miliard de dolari, iar Galaxy S8 ar cam vrea să ne ”elimine” desktopurile. În plus, pentru că tot suntem la început de an, am citit despre dorințele antreprenoriilor.

unicorn strtup companie miliard dolari

  • 10 aplicații menite să te facă mai productiv
  • Chinezii de la Xiaomi au reușit să facă 1 miliard de dolari din vânzarea de smartphone-uri și au cucerit piața indiană
  • Dacă nu te doare, atunci, poate nu se merită: ce hopuri ai avea de trecut atunci când ai un startup
  • Regulile lui LeBron James pentru a avea succes

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.