Știrile zilei – 28 decembrie – Facebook are dosare secrete despre utilizatorii săi, iar chinezii se pregătesc să ajungă pe Marte în 2020

Ne-am revenit puțin după Crăciun și ne-am uitat pe ceea ce mai scrie presa străină. Așa că azi am aflat niște trucuri pe care ar trebui să le pui în aplicare ca startup owner atunci când angajezi primii oameni dar și ce ar trebui să faci pentru a-ți bate competiția. Citim și despre câteva produse tech pe care le-am pierdut în acest an, despre 11 tehnologii pe care ar trebui să stăm cu ochii anul viitor, despre un startup care își propune să revoluționeze industria medicală și despre dosarele secrete pe care Facebook le are despre utilizatori. Iar China vrea să ajungă pe Marte până la finalu lui 2020. Știrile zilei.

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.