Clădirea a fost proiectată de un arhitect care a integrat principiile și valorile companiei, astfel încât construcția să reprezinte cât mai bine Barrier Vacuum Bags.

Odată cu această relocare, prin proximitatea față de șoseaua de centură a Iașiului, Barrier Vacuum Bags a reușit să organizeze mai bine atât fluxul de producție, cât și pe cel operațional, ajungând la rezultate de lucru și financiare mai bune.

„Ne doream mutarea într-un nou sediu tocmai pentru a optimiza și mai mult procesul de producție, dar și activitatea colegilor din birouri. Este o creștere care a venit în mod natural, de aceea am și ales să construim un sediu nou, care să ne reprezinte în totalitate. De anul acesta vom începe și creșterea echipei, cu persoane pentru poziții de management. Suntem pe un plan de creștere, iar acest lucru nu este decât rezultatul muncii asumate pe care o depunem și a faptului că prin fiecare comandă onorată scopul nostru este să ne mulțumim clienții”, a declarat Marius Veleșcu, fondator și CEO Barrier Vacuum Bags.

Clădirea urmează să fie echipată cu panouri fotovoltaice, pompe de căldură și ventilație cu un sistem automatizat.

Miza pentru 2020 - creșterea echipei și optimizarea operațiunilor

Compania planifică pentru anul acesta extinderea în special în ceea ce privește operațiunile, structurarea activității și divizarea pe mai multe departamente. De aceea, are în vedere și creșterea numărului de angajați. În prezent, echipa Barrier Vacuum Bags este formată din nouă persoane, la care se vor adăuga patru specialiști pentru poziții de management, în departamentele de marketing și financiar.

Cifra de afaceri pentru anul 2019 a ajuns la aproximativ 1,2 milioane de euro, iar pentru 2020 compania își propune o creștere de 10%.

Barrier Vacuum Bags operează atât pe piața din România, cât și pe piețe din străinătate, pentru companii precum Amazon în Germania, Marea Britanie și Franța, și este singura companie din regiunea Moldovei care produce pungi vid (vacuum) cu barieră pentru aparate de vidat.