20 de scaleup-uri pot aplica pentru InnovX-BCR. Ce câștigi în accelerator

InnovX-BCR pregătește grupa de accelerare pentru Scaleups, înscrierile au loc până pe 19 august și sunt căutate companii care au deja activitate și venituri, dar pot crește mai mult pe piețele internaționale.

Acceleratorul InnovX-BCR pregătește pentru această toamnă, dincolo de grupa dedicată investitorilor, VC Bootcamp (despre care găsești detalii în acest articol), și o grupă pentru scaleup-uri. Conform definiției InnovX-BCR, se caută companii care au deja venituri anuale importante sau care au atras deja investiții. Beneficiile pentru companiile care intră în accelerator e că pot să facă o strategie de extindere internațională, pot atrage fonduri europene sau să găsească mentori și investitori. În plus, la InnovX-BCR ar putea găsi noi clienți strategici.

Te poți înscrie la InnovX-BCR Scale-Ups aici. 

Vor fi acordate un maximum de 20 de burse pentru acceleratorul care va dura 6 săptămâni, iar întâlnirile vor fi online.

Care sunt criteriile de eligibilitate?
  • Companiile trebuie să aibă activitate în orice sector tehnologic din Europa Centrală și de Est
  • Cifră de afaceri sau investiții atrase de peste 500.000 de euro deja
Ce beneficii au companiile care aplică?
  • Pot câștiga încrederea pieței și a clienților prin parteneriate cu firme precum Microsoft, UiPath, EY, IBM sau Oracle.
  • Marketing și dezvoltare internațională
  • Finanțare pentru creștere și planurile de internaționalizare și comercializare
  • Posibilitatea de a face Proof of Concepts cu firme mari și corporații din rețeaua InnovX-BCR
  • Cei mai buni vor merge la un bootcamp în Statele Unite

Formularul de aplicare este destul de simplu, având întrebări despre cifra de afaceri, finanțări și investiții, descrierea companiei, țintele de piață internațională, dar și impactul tehnologiei asupra afacerii.

Anul trecut 7 companii au fost în această grupă, dar se căutau companii care aveau cifră de afaceri sau investiții primite de peste 1 milion de euro.

Câștigătorii grupei de anul trecut sunt Fagura, un fintech din Republica Moldova, înregistrat în Estonia, care permite împrumuturi de la persoană la persoană.



Citeste si