4 dintre cele mai populare dispozitive tech testate de noi în 2024

În 2024 pe start-up.ro ați putut vedea peste 120 de materiale unice sub formă de review-uri de produse și gadgeturi. E o direcție pe care o abordăm de 7 ani și care se îmbină cu inovația pe care o promovăm zi de zi. Anul acesta zona de tehnologie a căpătat și un nume propriu, atât aici, cât și pe YouTube - Technolust. La final de an, vă prezentăm cele mai populare dispozitive pe care le-am testat conform audienței noastre.

start-up.ro a devenit Technolust pe YouTube: review-uri, comparații, opinii despre gadgeturi. Nu suntem cel mai mare canal de tehnologie din România, dar creăm o comunitate în jurul celor care primesc răspunsuri la întrebări și se abonează.

Vrei să te abonezi? O poți face din butonul de mai sus. Dincolo de partea de review-uri, avem și videoclipuri cu sfaturi despre tehnologie, dar și o emisiune live săptămânală numită Technolust Live.

De asemenea, ne găsești și aici pe site, poți accesa secțiunea direct la technolust.ro într-un design modificat și dedicat fanilor acestei direcții.

La final de an ne-am uitat în statistici și am ales să vedem care au fost cele mai populare materiale publicate pe YouTube:

Xiaomi Redmi Note 13 - telefon ieftin și bun pentru toți

Redmi Note 13 este cel mai ieftin model din noua gamă Redmi Note lansată de Xiaomi în România. Una care e vag confuză pentru că are variante 5G și 4G, variantă simplă și variantă Pro, dar și o variantă Pro+. La limita de jos a cerului, Redmi Note 13 cu 4G e modelul entry level de aici. Și are lucruri care ne-au plăcut, lucruri tehnice care ne-au deranjat și câteva întrebări legate de capacitatea de a fi mai bun decât modelul de anul trecut.

Telefonul vine cu un design tradițional care seamănă cu cel de anul trecut, doar că marginile sunt mai subțiri și modulele camerelor sunt un pic mai mari. Dar multe dintre cele auzite vor fi ca în 2023.

Telefonul acesta costă 1.200 de lei, varianta de stocare de 128 de GB și 6 GB RAM începe de la 1.100 de lei. Dacă vrei varianta cu 5G aceea costă 1.400, respectiv 1.600 de lei.

Urmărește review-ul mai jos.

Mercusys Halo H80X - cum să ai internet de calitate în toată casa

Sistemele mesh nu mai sunt o noutate de mult, însă dacă încă mai ai un router clasic și nu stai bine cu semnalul pentru toate dispozitivele tale atunci un mesh precum Mercusys Halo H80X ar putea fi o soluție.

Ai putea privi un sistem mesh ca două sau mai multe routere interconectate care oferă internet și semnal mai bun în locuință. De exemplu, în această cutie sunt 3 astfel de unități. Pe una o conectezi la cablul ethernet care vine în casă, acea fiind unitatea principală și pe celelalte două le conectezi via Wi-Fi în alte camere.

Revenind la Halo H80X, acesta poate fi achiziționat într-un pachet cu două unități sau cu trei unități. Acestea sunt micuțe, albe, nu mai late sau mai lungi decât un telefon, iar fiecare unitate dispune de 3 porturi Gigabit și poate suporta până la 150 de dispozitive conectate în același timp.

Mercusys Halo H80X îl puteți achiziționa la un preț de 538 de lei versiunea cu 2 unități și 769 de lei versiunea cu trei unități. 

Honor Magic 6 Pro - cel mai bun telefon de fotografie?

Honor își propune să schimbe modul în care utilizatori vor interacționa cu telefonul Honor Magic6 Pro cu funcții AI, dar aduce și camere impresionante ce îl pot duce în topul telefoanelor pentru fotografie și video.

Altfel avem un design clasic de flagship cu o grosime de 8,9 mm și o greutate de 225 de grame. Cadrul este din aluminiu și avem sticlă pe față și spate. Display-ul este protejat de o sticlă numită Honor NanoCrystal Shield cu care compania se laudă că este foarte rezistentă și a primit o certificare de 5 stele de la SGS Glass Drop Resistance.

Încărcarea se face rapid pe fir la 80 de wați și foarte rapid și wireless la 66 de wați cu Honor SuperCharge. Pentru a se asigura că nu sunt probleme cu încărcarea, Honor a implementat un cip pentru detectarea și reglarea voltajului în timp real.

Într-un final, Honor Magic6 Pro are ceva magie atât pe partea de fotografie și video, cât și pe inteligență artificială, însă cred ca va fi și mai interesant după acel update din martie. Chiar și așa, telefonul este un flagship de top care merită atenția voastră.

Bonus - cel mai bun soundbar de pe piață

Sonos Arc Ultra este un soundbar premium care aduce sunetul de cinema la tine în sufragerie, iar Sub 4 este un subwoofer care completează experiența.

Designul elegant al Arc Ultra ascunde o putere audio remarcabilă, iar grilajul permite proiectarea sunetului în toate direcțiile, astfel încât să te învăluiască. Așadar, la interior avem 14 drivere, adică 7 tweetere, 6 mid-woofere și un woofer pentru bas cu Sound Motion. Dintre acestea avem două difuzoare îndreptate spre sus, iar două în lateral, astfel încât să ofere o experiență completă de sunet surround.

Prețul este mare, 5000 de lei, cumperi un televizor de banii ăștia, dar oferă o valoare excelentă prin performanțele audio de top și prin versatilitatea sa. Este o investiție pe termen lung în experiența ta de divertisment acasă, justificată de calitatea sunetului și durabilitatea produsului.



Citeste si