400.000 de euro pe SeedBlink pentru startup-ul Curiera

Curiera, startup românesc de curierat care folosește mașini electrice, a lansat o rundă de finanțare cu o valoare totală de 400.000 de euro pe platforma de coinvestiții SeedBlink. Campania de pe SeedBlink este deschisă oricui dorește să se alăture Curiera în procesul lor de creștere, cu un tichet minim de 1000 de euro.

Curiera este o afacere românească de curierat, fondată de Silvia Duță. Compania livrează colete în țară și în străinătate, folosind pentru București-Ilfov o flotă de curierat 100% electrică. Viziunea afacerii este să revoluționeze industria curieratului din România prin furnizarea de soluții de livrare eco-friendly și eficiente.

Startup-ul lansează o campanie publică de strângere de investiții prin platforma SeedBlink. Fondurile vor fi utilizate pentru extinderea flotei de vehicule electrice, investiții în infrastructura tehnologică pentru o urmărire îmbunătățită și servicii pentru clienți, dar și extinderea eforturilor de marketing pentru a ajunge la un public mai larg.

Citește toate detaliile despre companie și despre această listare pe site-ul Green Start-Up, platforma dedicată inovațiilor verzi. 



Citeste si