5 afaceri premiate la Gala factory by Raiffeisen. 500 de afaceri finanțate în total

Raiffeisen Bank a organizat Gala factory, unde a celebrat afacerile care au fost susținute prin intermediul programului de finanțare. 500 de antreprenori au primit finanțări în acești ani, iar cinci business-uri au fost premiate la gală.

Programul factory a pornit în urmă cu cinci ani, cu misiunea de a deservi o piață neacoperită, aceea a antreprenorilor aflați la început de drum care găsesc cu greu o sursă de finanțare viabilă pentru compania lor.

factory by Raiffeisen Bank oferă credite preferențiale IMM-urilor și celor la început de drum. Condițiile sunt:
  • perioadă de grație de până la 12 luni, în funcție de specificul proiectului tău
  • dobândă: ROBOR 1 lună + 3% (investiții)/ 4% (activitate curentă), fară comision de acordare
  • sumă maximă de până la 50.000€ (240.000 lei)
  • maturitate maximă: 60 luni
  • comision de administrare de 0,08%/lună
  • garanție oferită gratuit de Fondul European de Investiții

Afacerile premiate în cadrul galei au primit 5.000 de euro care să-i ajute la dezvoltare.

Descoperă programul factory aici. 

Care au fost companiile care au fost premiate la Gala factory by Raiffeisen Bank? Rongodesign

Rongo este o afacere care folosește materiale naturale, precum zațul de cafea sau ciupercile, pentru a crea materiale izolatoare pentru construcțiile de case.

Puteți descoperi mai multe despre ei pe site-ul lor.

StaticVFX Studio

StaticVFX Studio este un business românesc care transpune imaginația în efecte speciale. Fără să știi, cel mai probabil, ești deja familiarizat cu munca echipei din spatele acestei companii - scena descrisă mai sus face parte dintr-o reclamă TV pentru Raiffeisen Bank, dar StaticVFX Studio a contribuit și la proiecte foarte mari, cum ar fi Malmkrog (filmul multi-premiat regizat de Cristi Puiu), jocul Erica (un film interactiv dezvoltat inițial pentru platforma Playstation 4) și a lucrat și la atmosfera producției hollywoodiene The World to Come.

Citește articolul integral despre ei pe site-ul nostru aici.

theCord.ai

Meta Education le oferă antreprenorilor posibilitatea de a se transforma prin educație. Mai exact, compania oferă servicii de coaching sistemic dedicate antreprenorilor, prin care aceștia învață să-și construiască echipe autonome.

Business-ul fondat de Ruxandra Bitu a fost finanțat în programul factory by Raiffeisen Bank. Cu acest sprijin, antreprenoarea a dezvoltat platforma online prin care ajută angajații să se bucure de beneficiile coaching-ului într-un mod personalizat și facil.

Citește aici totul despre theCord.ai în materialul de pe site.

Razvan Idicel

„Suntem o afacere de familie, care trăim și muncim la Idicel Pădure în județul Mureș, unde pregătim pe foc de lemne, zacuscă și dulceață, iar de trei ani facem și o ciocolată foarte bună”, își descrie Răzvan Rusu brandul Răzvan Idicel.

A lansat afacerea acum un deceniu, în 2012, pe când avea puțin peste 20 de ani și era masterand la Agrobusiness în Cluj. Era foarte tânăr și fără experiență, așa cum spune acum, și deși încerca să-și găsească un loc de muncă și mergea la interviuri, succesul îl cam ocolea.

Citește articolul integral de pe start-up.ro aici.

Centrul Elisar

Centrul Elisar este un centru de recuperare și reabilitare neurologică cu o echipă condusă de Andreea Mihaela Pop, absolventă a Facultății de Balneo-Fizio-Kinetoterapie și Recuperare din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș, Timișoara, Masterant în NeuroFizioterapie și specializată în Paralizia Cerebrală.

Puteți descoperi mai multe despre ei pe site-ul lor.



Citeste si