75 de afaceri recomandate de publicul start-up.ro pe Facebook

Din când în când lansăm o provocare către publicul nostru din social media. O leapșă a recomandărilor de afaceri interesante. Am făcut asta de curând și am făcut lista de 75 de recomandări primite deja, dar care se mărește. Cu unele dintre ele, după ce ne documentăm mai bine, vom face și interviuri. Pentru a susține dezvoltarea micilor afaceri din România.

Am lansat provocarea pe Facebook și întrebarea a fost "Recomandați-ne afaceri cu care ați vrea să facem interviu". Unele chiar se vor întâmpla, cu unele afaceri am vorbit deja, dar scopul nostru e să le promovăm mai mult. 

Așa că inspirat de numărul mare de răspunsuri am zis să facem un fel de ruletă aici pe start-up.ro.

Așadar, mai jos sunt 75 de afaceri recomandate de oameni în postarea de pe Facebook. Ruleta la care vă provoc e să dați click pe un link care vă sună interesant și să vedeți dacă descoperiți o afacere din România care să vă inspire, de la care să cumpărați și nu numai. 

Dacă vă place mai continuăm. Iar cum spuneam, cu unele vom discuta pe larg în articole publicate pe start-up.ro. Apropo, comentariile sunt încă deschise în postarea de mai jos. 



Citeste si