Accelerator de șase luni la Viena pentru startup-uri din România (și nu numai)

Startup-urile din România care vor să treacă la următorul nivel pot aplica la acceleratorul weXelerate din Viena. Austriecii propun șase luni de program.

Aceleratorul de afaceri “weXelerate”, Viena (Austria) pune ȋn mod gratuit la dispoziţia startup-urilor tech, europene, peste 8.000 mp spaţii de lucru, activităţi de mentoring, networking, coaching, precum şi acces la finanţare. Acceleratorul este situat ȋn zona centrală a Vienei şi pune la dispoziţie aceste servicii ȋn mod gratuit, pentru o perioadă de maxim 6 luni, startup-urilor care trec de procesul de selecţie.

Domeniile şi industriile vizate cu precădere de ideile/produsele acestora trebuie să fie: blockchain, IOT, mobilitate, Cybersecurity, AI&Bot, media, bancar, asigurări, industrie 4.0, energie şi infrastructură.

Aplicaţiile startup-urilor se depun on-line, până ȋn data de 10 iulie 2017, pe site-ul acceleratorului la adresa http://wexelerate.com/ , după care urmează procesul de analiză şi selecţie a acestora.

Potrivit reprezentanților weXelerate, lista scurtă de startup-uri va fi anunțată pe 23 iulie, după care va începe selecția finală a acestora, care se va încheia pe 31 iulie.

Programul de șase luni va începe pe 18 septembrie la Viena, iar Demo Day va avea loc pe 19 ianuarie 2018.

 



Citeste si