Ai un startup care folosește AI? Înscrie-l în raportul ecosistemului românesc făcut de Techcelerator și Google for Startups

Techcelerator și Google for Startups au anunțat lansarea unei noi ediții a programului de accelerare Advancing AI, iar acum pornesc și maparea startup-urilor care folosesc inteligență artificială în România. Află cum poți să te pui pe hartă.

Techcelerator anunță lansarea înscrierilor pentru AI Mapping, proiectul care-și propune să identifice startup-urile din România care folosesc inteligență artificială.

Maparea va fi folosită pentru identificarea acelor companii din domeniul tech care dezvoltă produse bazate pe inteligență artificială sau care au integrat zone de AI în produsul lor.

Formularul pus la dispoziție de Techcelerator și Google for Startups se poate completa în 8-10 minute. Va trebui să dai detalii despre compania ta și cum folosești inteligența artificială în produs.

Completează formularul aici pentru a putea înțelege mai bine ecosistemul de startup-uri din România.

AI Mapping face parte din proiectul Advancing AI, un accelerator lansat pentru susținerea startup-urilor de inteligență artificială din Europa de Sud-Est.

Detalii despre acceleratorul Advancing AI

Techcelerator și Google for Startups au lansat cea de a treia ediție a programului de accelerare „Advancing AI”, dedicat startup-urilor din regiunea Europei de Sud-Est care dezvoltă produse folosind inteligența artificială / machine learning. Comparativ cu anii anteriori, ediția a treia vizează mai multe startup-uri, inclusiv pe cele aflate în stadii mai avansate, care au deja tracțiune și o strategie go-to-market.

Etapa inițială a programul are o durată de trei luni, iar aplicațiile sunt deschise aici, în perioada 26 octombrie – 10 decembrie 2022.

Sunt vizate atât startup-urile locale, cât și companiile din Sud-Estul Europei, care folosesc inteligența artificială/machine learning pentru a dezvolta produse tehnologice scalabile la nivel global.

Programul va selecta între 12-15 companii care îndeplinesc următoarele criterii:

  • o echipă solidă cu abilități complementare - formată din minim doi cofondatori
  • un produs/ soluție scalabilă global care are la bază una din următoarele tehnologii: AI, ML (Machine Learning), Deep Learning, Big Data, Cloud, DevOps, Robotic Process Automation - RPA, Blockchain, Advanced Analytics.


Citeste si