Antonio Luca lansează alături de FoodFix prima sa carte digitală de bucate - „Luca's Pasta”

FoodFix Tech, platforma digitală ce conectează bucătarii amatori și profesioniști cu o comunitate vastă de oameni din întreaga lume, anunță parteneriatul cu Antonio Luca, cunoscut și apreciat pe rețelele de socializare pentru rețetele sale delicioase. Astfel, Antonio lansează prima sa carte digitală de bucate, intitulată „Luca's Pasta”, aducând publicului o colecție autentică de rețete inspirate de tradiția italiană, cu un twist personal.

Antonio Luca, renumit creator de conținut culinar, cu peste 700.000 urmăritori pe platforma TikTok, peste 115.000 de urmăritori pe Instagram, 145.000 pe Facebook și 120.000 de abonați YouTube, a devenit o sursă de inspirație pentru iubitorii de gastronomie.

Cartea sa digitală este o colecție autentică de rețete de paste, îmbinând tradiția culinară italiană cu inovațiile sale personale. „Luca's Pasta” reprezintă o călătorie prin Italia, de la Milano, trecând prin Roma, până în Napoli. Cele 28 de rețete incluse sunt rezultatul pasiunii lui pentru gastronomie și al efortului său de a inova continuu.

„În această carte am adunat cele mai dragi rețete de paste, pe care le-am perfecționat de-a lungul anilor. Am vrut să aduc o parte din gusturile autentice italiene în bucătăriile românilor, dar am adăugat și twist-ul meu personal în fiecare rețetă. În bucătărie, ca și în viață, trebuie să investești 100% din tine pentru a obține rezultate extraordinare. Aceleași principii le-am regăsit și la FoodFix. Mă bucur de această oportunitate pe care mi-au oferit-o și sunt încântat să văd cum va evolua parteneriatul nostru.”, declară Antonio Luca.

De la sosuri bogate și aromate, până la combinații de ingrediente proaspete, fiecare rețetă este gândită să transporte bucătarii amatori direct în inima Italiei.

Cu o interfață intuitivă și funcționalități avansate, FoodFix este o platformă digitală, ce conectează bucătarii amatori și profesioniști cu o comunitate vastă de oameni din întreaga lume. Utilizatorii pot accesa rețete complete, personalizate și inspirate de cei mai influenți Chefi, Patiseri și Mixologi din industrie.

„Suntem încântați să-l avem alături pe Antonio Luca, o personalitate autentică și plină de voință în mediul online, și ne bucurăm că aduce aceeași energie și la noi. Parteneriatele noastre sunt despre conectarea oamenilor prin gătit, iar rețetele lui Antonio reflectă perfect acest spirit – simple, dar pline de gust și de pasiune. Cu ajutorul platformei FoodFix, vrem să facem aceste experiențe accesibile tuturor, indiferent de nivelul lor de experiență în bucătărie.”, a adăugat Mihai Găvan, co-fondator și CEO al FoodFix Tech.

Accesează lista de așteptare aici: https://app.foodfix.tech/en/cookset/544d0e38-a231-44c8-9e3a-aadffd8e7b6a/

FoodFix Tech utilizează tehnologia AI pentru a transforma rețetele video în ghiduri detaliate și interactive, facilitând accesul utilizatorilor la conținut diversificat și de înaltă calitate. Cu o interfață user-friendly și funcționalități avansate, FoodFix își propune să devină 'Spotify-ul artei culinare' și să transforme experiența de gătit și modul în care oamenii interacționează cu rețetele online.

Mai multe informații despre FoodFix se găsesc pe http://foodfix.tech.



Citeste si