Apple Watch Series 7: noi imagini și detalii despre viitorul ceas al Apple

Apple Watch Series 7 se va lansa, cel mai probabil, odată cu noul iPhone al companiei la finalul lunii septembrie, dar avem deja imagini și detalii despre acest ceas.

Bloomberg are noi detalii despre Apple Watch Series 7, inslusiv mărimea display-ului. Deja știam că ceasul Series 7 va avea un design mai dreptunghiular și plat, față de modelele anterioare, similar cu ceea ce vedem pe iPhone 12 și iPad.

Prima schimbare pe care o face Apple este aceea de a crește mărimea ceasului și acum Series 7 va fi oferit în două mărimi: 41 mm și 45 mm.

Apple Watch Series 7

Modelul mare va avea un display cu o diagonală de 1,9 inci și o rezoluție de 396 x 484 de pixeli. Pentru modelul de 41 mm nu au apărut informații legate de mărimea display-ului sau de rezoluția acestuia.  Compania aduce și câteva fețe de ceas, exclusive pentru Series 7: Continuum, Atlas și Modular Max.



Ce nu știm în acest moment este dacă vechile curele vor funcționa cu noul model, având în vedere diferența de mărime dintre cadranele ceasurilor.  Un alt lucru pe care-l știm este că aceasta va fi lansat într-o nouă culoare: un verde deschis. Totuși, există probleme pentru Apple, iar Nikkei a raportat că producția pentru Apple Watch Series 7 a fost amânată.

Deci este posibil să fie prezentat pe scenă alături de iPhone 13, dar livrările să întârzie.



Citeste si