Bursele Startup Your Life by Bitdefender. Cine sunt câștigătorii

Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life se apropie de a șasea ediție, care începe pe 17 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov. 41 de persoane au aplicat pentru bursele Startup Your Life powered by Bitdefender și am selectat cei cinci tineri care vor veni să învețe în cadrul taberei.

Tabăra Startup Your Life este un eveniment bianual organizat de start-up.ro prin care vrem să susținem educația antreprenorială. Expunem un număr limitat de antreprenori (maximum 25 pentru fiecare ediție) la 4 zile de educație antreprenorială, la networking cu speakeri care au experiență în afaceri și, la final, îi și premiem pe cei care dezvoltă în echipe cele mai bune idei de afaceri.

Ediția a doua din 2019 este organizată între 17 și 20 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească la tabără cu antreprenori precum Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Ioan Iacob (Qualitance), Radu Atanasiu (Profesor de Critical Thinking la Maastricht School of Management), Dragoș Nicolaescu (Antreprenor în serie și investitor), Alexandru Ion (Marketing Manager Foodpanda și fondator Nexus Gaming), Alexandru Neștian (Fondator și CEO iTux), Marian Hurducaș (Fondator Necktie Agency și om de marketing cu experiență), Ana-Maria Udriște (Avocatoo), Dragoș Stanca (ThinkDigital și festivalul Upgrade100), Roxana Magopeț (FAN Courier), Alex Dona (Fondator Marketing Mindset), Alexandru Gabriel Neagu (Director Direcția IMM OTP Bank) sau Irina Nicoleta Scarlat (Country Manager Revolut).

Susținem tinerii antreprenori, care sunt astăzi ori în stadiul de idee, ori chiar în stadiul de implementare, dar vor să învețe mai mult despre cum să-și conducă business-ul.

Partenerii evenimentului sunt FAN Courier, OTP Bank, Mercedes-Benz Vans, Blugento și Bitdefender.

Iată cei cinci bursieri ai ediției cu numărul 6 a taberei Startup Your Life:

Andreea Mierlă este studentă în anul II la Facultatea de Informatică Economică și a fost intern în zona de marketing la o companie IT. Visul ei e să dezvolte o firmă în domeniul digital marketing , care să ofere servicii de grafică digitală, creare de conținut și noi metode de a atrage clienții. Entuziasmul aplicației ei ne-a convins că merită să primească o bursă Startup Your Life by Bitdefender, în plus, alături de speakeri precum Marian Hurducaș, Alex Dona sau Alexandru Ion poate să învețe mai mult despre marketing.

Adrian Coman vrea să realizeze o platformă de ecommerce customizabilă pentru firmele din România și să ofere șansa firmelor mai mici să dezvolte un busness online cu mai mare ușurință. Îl motivează faptul că în România comerțul online crește de la an la an și va deveni o parte importantă din economia țării. Are 24 de ani și încă din facultate a vrut să iasă din cercul vicios al angajaților și vrea să urmeze o carieră în antreprenoriat. A lucrat și cu Amazon, unde a vândut mai multe produse și a folosit tehnici de marketing.

Ion Petrasuc dorește să construiască un marketplace pentru surse de finanțare atât din domeniul bancar, cât și din surse alternative, care să răspundă la nevoia de a primi finanțare rapidă, prin toate mijloacele necesare. Pentru acest lucru a construit deja o variantă beta desktop și una mobile.

Oana Durcău dezvoltă Billit și spune că e o inovație pentru domeniul fiscal, prin stocarea bonurilor de cumpărături într-o aplicație mobilă. Cu ajutorul Billit, dezvoltată în cadrul programului "Descoperă-ți pasiunea în IT", Oana vrea să ofere clienților beneficii, de la cumpărături stocate virtual la totaluri de cheltuieli și categorii de produse. În plus, vei putea face și retur mai ușor la magazinele fizice.

Cătălin Răzvan Petrișor este student al facultății de antreprenoriat The Entrepreneurship Academy și a început în cadrul facultății să dezvolte un joc numit România Legendară sub tipul unui board game despre legende și basme din România. Între timp a adunat feedback și va lansa un board game în care transformi România în țara la care visezi, din toate punctele de vedere, de la educație, infrastructură, sănătate și economie.



Citeste si