Cowork Timișoara: Hub-ul de Sprijin pentru Superhumans în Inițiativele de Psihoeducație

Cu noul nostru slogan Cowork Timisoara unde "The future of working is co-", suntem încântați să împărtășim o serie de povești care s-au născut chiar aici. Continuăm cu povestea Rebecăi Peca, fondatoarea Superhumans PSI, un ONG prin care promovează îngrijirea sănătății mintale în societate. Aceștia se axează mult atât pe oferirea de informații verificate, cât și pe crearea de medii sigure în care oamenii să înflorească.
 

Superhumans PSI se axează mult atât pe oferirea de informații verificate, cât și pe crearea de medii sigure în care oamenii să înflorească. Am stat de vorbă cu Rebeca Peca și iată cele mai importante sfaturi pe care ni le-a dat:

1. Ce te-a inspirat să începi acest proiect?

Faptul că am mers la terapie și am fost fascinată de cât poate să ajute. Am realizat atunci că toate acele informații mi-ar fi prins bine în trecut și că mulți oameni ar avea de câștigat dacă le-ar învăța mai devreme, ca mijloc de prevenție.

2. Care sunt cele mai mari provocări pe care le întâmpini în organizarea evenimentelor?

În mod normal, organizarea e printre cele mai frumoase părți din munca noastră. Totuși, poate fi o provocare să rămânem autentici și să ne bucurăm de experiență în perioada în care avem câte 3 evenimente pe săptămână.

3. Ce sfat ai oferi celor care doresc să organizeze propriile evenimente sau proiecte într-un spațiu de coworking?

Organizarea de evenimente sau proiecte într-un spațiu de coworking poate fi o experiență extrem de benefică atât pentru organizatori, cât și pentru participanți.Go for it! Nu există mod mai bun de a-ți construi o comunitate puternică.

4. Cum contribuiți la crearea unei comunități în jurul evenimentelor pe care le organizați?

Vrem să introducem mai multe momente în care participanții să se poată implica direct în activități, e mai greu să înveți ca simplu spectator și mult mai fun când îți poți aduce aportul.

5. Poți împărtăși în câteva rânduri o poveste despre un eveniment care a avut un impact semnificativ asupra participanților?

Evenimentele noastre vin cu multe informații prețioase, care pot fi catalizatorul de care un participant are nevoie fix în acel moment al vieții. Îmi amintesc în special o conferință despre sindromul impostorului.

M-a impresionat cât de mult s-au deschis participanții și ce mediu sigur s-a creat, deși eram peste 150 în sală. A ajutat mult cât de uman și prietenos a fost psihoterapeutul invitat, el a făcut diferența.

 

Organizarea de evenimente evoluează constant, iar o tendință semnificativă este accentul pus pe beneficiile reale aduse participanților. Dincolo de atracția numelor mari și a subiectelor populare, esențial este ca evenimentele să ofere valoare autentică și utilitate. Această abordare este esențială pentru succesul pe termen lung și va continua să fie relevantă.

Experiența organizării evenimentelor la Cowork Timișoara a avut un impact considerabil fiind un exemplu remarcabil de comunitate strâns unită, unde oricine poate învăța și crește.

Evenimentele desfășurate aici sunt intime și concentrate pe conexiunea umană, creând o atmosferă unică și magică. Această experiență subliniază importanța comunității și a conexiunilor autentice în organizarea de evenimente, influențând pozitiv organizatorii și participanții deopotrivă.

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă, nu ezitați să îi urmăriți pe rețelele de socializare Superhumans Romania.

 



Citeste si