Dezvolți un magazin online? 5 motive să devii partener CardAvantaj

Activezi în domeniul comerțului electronic și vrei să-ți dezvolți afacerea online? Ai la dispoziție diverse canale de promovare, iar alegerea metodelor potrivite trebuie să țină cont de tendințele pieței și obiceiurile de consum, în continuă schimbare. Pentru succesul pe termen lung al magazinului online, devino partener CardAvantaj, primul card de cumpărături în rate fără dobândă*. Iată care sunt cele mai importante motive pentru acest parteneriat de business:
Beneficiezi de promovare pe site-ul și aplicațiile CardAvantaj

Știi cât de important este ca informațiile relevante despre magazinul tău online să ajungă la un număr cât mai mare de clienți. Ca partener CardAvantaj, aceste detalii ajung la deținătorii de CardAvantaj atat prin intermediul site-ului www.cardavantaj.ro prin care poti aplica online pentru cardul de cumpărături, cât și aplicația mobilă AVANTAJ2go.

Vei face parte din comunitatea de peste 9500 de magazine fizice și online din toată țara, unde se pot achiziționa produse și servicii în rate cu dobândă zero*. 

Ai siguranța încasărilor și controlezi mai bine cashflow-ul firmei

Fluxurile financiare sunt complexe în cadrul unei afaceri online, însă ca partener CardAvantaj vei reuși să îmbunătățești cashflow-ul firmei tale. Reține că, după fiecare tranzacție efectuată prin intermediul CardAvantaj, vei intra în sumei integrale a bunurilor pe care le-ai comercializat exceptând comisionul aferent acesteia. Primești toată suma, chiar dacă achiziția va fi achitată în rate de către clientul respectiv. Scapi de întârzierile de plată și faci comerț online cu riscuri zero, în condiții de beneficii maxime.

Intri într-o comunitate de afaceri puternică

A deveni partener CardAvantaj nu înseamnă doar să beneficiezi de o platformă de promovare și de un sistem de tranzacționare sigur. Înseamnă, de asemenea, să intri într-o comunitate puternică de afaceri, care poate ajuta afacerea ta să crească și să se dezvolte. Îți poți extinde vizibilitatea în fața unui public mai larg. 

Îți dezvolți afacerea pe termen mediu și lung

Dezvoltarea unei afaceri pe termen mediu și lung este o provocare pentru orice antreprenor, mai ales în domeniul puternic concurențial al magazinelor online. În calitate de partener CardAvantaj, vei avea oportunitatea de a crește afacerea într-un mod sustenabil, cu excelente beneficii financiare, comerciale și de marketing. 
Ține cont de argumentele prezentate și ia decizia strategică de a intra în rețeaua de parteneri CardAvantaj. Îmbunătățești vizibilitatea business-ului tău, adaugi valoare ofertelor, asiguri un flux de numerar stabil și activezi într-o comunitate de afaceri puternică.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.



Citeste si