Concurs de pitching a afacerii tale în fața experților. Fast Forward Business Summit 2018

WALL-STREET.RO și start-up.ro lansează în premieră un concurs de pitch-uri pentru antreprenori, prin care îți poți face cunoscută afacerea, poți obține mentorat și chiar finanțare dacă dovedești un plan de afaceri viabil.

În cadrul celei de-a doua ediții a Fast Forward Business Summit, antreprenorii își vor putea expune proiectele și ideile de afaceri în prima fază online, pe site-ul conferinței, iar în urma votului juraților, dar și cel al publicului, vor avea șansa să ajungă în finala din 4 octombrie, pentru a susține un pitch live.

Participarea la tot evenimentul este gratuită, pentru că dorim să oferim informații relevante și utile comunității de antreprenori din România. 

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la concursul de pitch-uri este să răspunzi la 3 întrebări despre afacerea ta și să îți lași datele de contact, alături de o poză sugestivă pentru proiectul tău. Noi vom selecta înscrierile și, odată acceptate, vor fi expuse pe site-ul conferinței, unde vor fi votate de către cititori.

Înscrierile pot fi făcute aici. Șansa ta e să fii în fața juriului și să poți să interacționezi cu ei. Nu contează domeniul de unde e afacerea, ci mai degrabă capacitatea de a inova și de a crește.

În plus, cei care vor participa la pitch-uri, vor avea șansa ulterior să se popularizeze în fața publicului.

Juriul va realiza, de asemenea, un clasament al afacerilor cu cel mai mare potențial, acestea urmând să ajungă în finala din 4 octombrie, pitch-urile live urmând să înceapă la 14:30, după încheierea conferinței Fast Forward Business Summit. Totodată, două dintre afacerile înscrise, cu cele mai multe voturi primite din partea publicului, vor intra direct în finală.

Pe lângă potențialul de a obține mentorat și finanțare din partea investitorilor de tip angel și a fondului EFSE, InternetCorp, publisher-ul wall-street.ro și al start-up.ro, va oferi unei afaceri finaliste o campanie de promovare în rețeaua proprie în valoare de 5.000 euro.

Juriul de experți de la Fast Forward Business Summit din 4 octombrie

Cine sunt jurații confirmați până acum la competiția Fast Forward?

  • Sergiu Neguț, Business angel și decan asociat la Maastricht School of Management România
  • Radu Atanasiu, Angel investor și profesor de Critical Thinking la Maastricht School of Management România
  • Ioan Iacob, Fondator și CEO al Qualitance
  • Malin Iulian Ștefănescu, Angel investor și General Manager al EEU Software
  • Dorin Gaidău, manager de investiții al Fondului European pentru Sud-Estul Europei (EFSE)
  • Maria Cenușă, Head of Micro-Companies in cadrul ING Bank
  • Răzvan Enache, Content Strategist al wall-street.ro și fondator EROA Investments

Înscrie-te ACUM pentru a-ți rezerva locul la Fast Forward Business Summit.

De ce să participi la Fast Forward Business Summit?

Vei primi sfaturi concrete pentru dezvoltarea unei afaceri cu prezența globală. Chiar dacă ești la început de drum și nu te gândești încă la expansiunea afacerii peste granițe, trebuie să știi că globalizarea a schimbat definitiv regulile jocului în antreprenoriat, așa că nu îți mai permiți să gândești local.

Antreprenori romani cu o prezență globală îți vor împărtăși din experiență și know-how-ul lor, iar tu vei reuși "să furi" din mindset-ul lor dezvoltat în Silicon Valley sau în alte geografii.

Vei învăța cum să alegi metoda de finanțare potrivită pentru stadiul în care te afli cu afacerea, inclusiv pentru momentul în care ai nevoie să scalezi peste granițe.

Participând cu afacerea ta la concursul de pitch-uri, îți vei putea face cunoscută viziunea și planurile. Investitorii de tip angel și finanțatorii ar putea să îți finanțeze visul dacă acesta este credibil și are un plan de afaceri bine construit.

Înscrie-ți afacerea AICI pentru a intra în finala din 4 octombrie, unde îți vei putea prezenta planul de afaceri finanțatorilor din juriu. Startup-ul tău poate obține consultanță, promovare gratuită pe wall-street.ro sau finanțare și mentorat din partea fondului EFSE, a investitorilor de tip angel sau a băncilor, dacă va fi considerat un proiect viabil.



Citeste si