Fishpointer: aplicația românească de pescari caută investiție

Startup-ul Fishpointer continuă să crească și anunță deschiderea unei noi runde de investiții în vederea obținerii unei finanțării de 200.000 de euro. Potențialii investitori își pot exprima interesul până la data de 30 septembrie. Fishpointer se află astfel la a doua rundă de investiții după ce în ianuarie 2017 a primit primi bani de la Răzvan Căpățînă-Grosanu, investitorul care a pariat cu succes pe Bittnet.

Lansată în urmă cu 6 luni, aplicația Fishpointer este utilizată de10% dintre pasionații de pescuit din România, iar comunitatea creată este în continuă creștere. Fishpointer este o imensă hartă interactivă care te ajută să-ți îmbunătățești rezultatele la pescuit, oferind informații despre locurile cele mai bune, momentul potrivit pentru pescuit, tehnici și momeli. Fishpointer a fost lansată în România pentru testarea modelului de business, iar următorul pas este extinderea în noi geografii. Primele vizate sunt țările vorbitoare de limbă engleză: Statele Unite, Mare Britanie, Australia, Canada și Noua Zeelandă.

Fishpointer a fost unul dintre startup-urile selectate în acceleratorul MVP Academy 2016 organizat de Tech Hub București

Piața internațională de pescuit recreativ căreia i se adresează Fishpointer este estimată la 75 miliarde de euro anual. Deși România generează doar 80 milioane de euro din această sumă, reprezintă un mediu propice pentru testarea și validarea business-ului.

Peste 60% dintre cheltuielile pescarilor se fac în țările vorbitoare de limbă engleză, iar acesta este și principalul motiv pentru alegerea teritoriilor menționate ca ținte de creștere. Fishpointer se poziționează ca o soluție gratuită, perfect scalabilă în orice geografie, urmând să se dezvolte prin parteneriate B2B (Business to Business) cu furnizorii de produse și servicii din industria de pescuit recreativ-sportiv.

Investiția Fishpointer va fi destinată dezvoltării produsului și pregătirea acestuia pentru extinderea internațională. Informații suplimentare pentru investitori se pot obține la adresa office@fishpointer.com.



Citeste si