- 6 Iulie 2023
Flip.ro se integrează mai mult cu eMAG - buy back în toate magazinele din România
Așadar, clienții eMAG care doresc să renunțe într-un mod sustenabil la telefoanele pe care nu le mai folosesc, au posibilitatea de a le vinde în regim buyback către Flip.ro, direct în cele 20 de showroom-uri eMAG din țară.
În primul trimestru al anului 2023, numărul de unități vândute în regim buyback s-a dublat comparativ cu rezultatele din anul 2022.
În schimbul telefoanelor vândute în regim buyback pe site-ul eMAG, clienții primesc pe loc vouchere valorice care pot fi folosite pentru a achiziționa orice produs din oferta eMAG.
„Conform datelor noastre, peste jumătate dintre români țin telefoanele pe care nu le mai utilizează la sertar, le țin pentru orice eventualitate. Acestea nu doar că se devalorizează, dar în timp, pot deveni e-waste, afectând mediul înconjurător. Prin parteneriatul cu eMAG, ne asigurăm că oferim soluții sustenabile la îndemână. În plus, telefoanele vândute către noi în regim buyback au șansa la o nouă viață, odată recondiționate în service-ul propriu și reintroduse pe piață, închizând cercul alegerilor sustenabile și a cumpărăturilor mai responsabile”, declară Anca Popescu, Chief Supply Officer la Flip.ro.
„Ne bucurăm că putem oferi clienților acces și în showroom-urile noastre la un proces de buyback foarte simplu, pe baza unei evaluări complet digitalizate a dispozitivului vechi. Consultanții noștri specializați pot oferi îndrumare clienților, iar tot procesul durează doar câteva minute, la capătul căruia clienții primesc pe loc un voucher ce poate fi utilizat pentru achiziția oricărui produs din showroom sau de pe platforma eMAG”, spune Dan Palage, director retail eMAG.
Serviciul de buyback Flip.ro disponibil online, pe platforma eMAG, oferă clienților care cumpără un telefon din seria iPhone 14 un voucher în valoare de 350 lei pe care îl pot aplica apoi la vânzarea telefonului vechi, marca Apple, pe Flip.ro, până în luna septembrie.
Astfel, telefoanele păstrate la sertar și neutilizate pot deveni o resursă financiară. Mai mult decât atât, fiecare telefon recondiționat are o amprentă de carbon cu 63% mai mică, în medie, comparativ cu un telefon nou.