[for]see Awards de la Tigers Summit: premiem 5 startup-uri și 5 companii mari din România

Tigers Summit 2024 este prima ediție a unui eveniment start-up.ro dedicat inovației în România. Este ocazia noastră să ne întâlnim cu cei care ne citesc și urmăresc, să discutăm trendurile momentului, dar și să-i premiem pe cei mai buni. Evenimentul se încheie cu prima ediție [for]see Awards, unde premiem startup-uri și companii mari.
Foto - start-up.ro / Midjourney

Tigers Summit vrea să aducă inovația într-o discuție care să marcheze o zi întreagă pentru comunitatea noastră. Companii mari, companii din tehnologie, startup-uri non-tech, pasionați. Credem că România arată altfel dacă știi unde să privești. Iar noi suntem în poziția privilegiată de a privi lucrurile extraordinare făcute în România în fiecare zi. O aducem și în fața publicului.

Pentru că suntem parte a lumii antreprenoriale de aproape 9 ani, nu vrem doar să scriem. Ci să-i premiem pe cei mai buni. Evident, orice premiu e nedrept, pentru că lasă deoparte numeroase alte proiecte și persoane care schimbă lucrurile.

[for]see Awards încheie Tigers Summit cu o festivitate unde premiem 5 startup-uri și 5 companii mari. Cum am făcut acest lucru? Alături de noi, echipa editorială start-up.ro, am chemat oameni cheie din ecosistem care au propus pentru fiecare categorie diferite nume, iar apoi au dezbătut cine ar merita pentru 2024 să ia trofeul [for]see Awards. Criteriile au fost legate de evoluția din ultimii ani, dar și de impactul asupra societății.

Nu este un concurs de popularitate. Din acest motiv nu am dorit să lansăm nicio categorie cu votul publicului. Ci unul în care oamenii care schimbă lucruri în România și care nu sunt speakeri la eveniment, propun acele afaceri despre care consideră că pot schimba țara.

Chiar ultimele locuri sunt disponibile aici la Tigers Summit. 

De ce [for]see? În limba engleză cuvântul înseamnă „să știi ceva înainte să se întâmple”. Sau să „prevezi”. Credem că un startup sau un business antreprenorial mare are în mod esențial această caracteristică. Antreprenorii și antreprenoarele văd de multe ori lucruri pe care noi nu le putem observa. Și în care cred.

Cine ar fi crezut că roboții vor automatiza munca? Sau că inteligența artificială va crea texte și imagini? Sau că doctorii vor lucra cot la cot cu sisteme de machine learning? Sau că vom plăti totul cu telefonul mobil sau cu ceasul.

Categoriile [for]see Awards pentru companiile mici și în dezvoltare:
  • Startup of the Year
  • Educational Startup of the Year
  • Best use of AI
  • Best Changemaker
  • Best Supporter of the ecosystem
Categoriile [for]see Awards pentru companii mari și cu istoric în România:
  • Digital Tiger of the Year
  • Global Tiger of the Year
  • Growth Tiger of the Year
  • Supporting Tiger of the Year
  • Expansion Tiger of the Year

[for]see Awards are loc de la ora 16.30 în cadrul evenimentului Tigers Summit 2024.

Mai avem doar câteva locuri disponibile. Realist, suntem peste capacitatea sălii acum, dar cum nu toți cei care au rezervat un loc vor veni, suplimentăm locurile disponibile ca la un concert Fuego de la Sala Palatului.

Înscrie-te aici pentru a avea acces la ultimele locuri de la Tigers Summit și să participi la [for]see Awards.



Citeste si