Fostul antrenor din Formula 1 al lui Daniel Ricciardo, parteneriat cu românii de la Youll pentru crearea de aplicație de fitness și wellbeing

Youll, o platformă no-code dezvoltată la Cluj-Napoca ce permite crearea de aplicații de wellness și fitness personalizate anunță lansarea aplicației Miactive, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei sale și în spatele căreia se află Michael Italiano, antrenor de fitness pentru piloți de Formula 1 cum ar fi Daniel Ricciardo sau Yuki Tsunoda.

Youll este o aplicație no-code pe care se pot construi produse care să strângă în jurul lor comunități, fără să dezvolte de la zero totul. Youll e o aplicație creată de Alex Bejan, cofondator al agenției Work in Progress, care se află în spatele aplicațiilor precum Headspace.

Miactive, aplicația lansată cu ajutorul clujenilor acum, este o aplicație de fitness și wellness lansată de Michael Italiano. Cu aplicația aceasta, Youll lansează și module de antrenament și plan de nutriție.

Ce face platforma Youll?

Parteneriatul cu Miactive înseamnă pentru Youll un moment în care demonstrează potențialul platformei, cu ajutorul unor experți cum este Michael Italiano.

Youll permite afacerilor și creatorilor să creeze aplicații de streaming personalizate. Practic, permite crearea de conținut on-demand și educațional care să fie integrate în interiorul unei aplicații ce poate crea o comunitate. De asemenea, creatorii pot monetiza acest conținut.

Cine este Michael Italiano, fost antrenor pentru Daniel Ricciardo și Yuki Tsunoda în Formula 1?

Michael Italiano are peste 10 ani ca antrenor de fitness și wellness pentru sportivi profesioniști. A lucrat șase ani în Formula 1, pentru echipe precum Red Bull Racing sau Mclaren.

După ce a părăsit Formula 1, Michael Italiano a devenit director de performanță la Royals Sports Group. Prin Miactive, Michael vrea să transfere experiența sa într-o aplicație holistică de antrenament personalizat, mindfulness și nutriție.

"Suntem încântați de acest parteneriat cu Michael Italiano pentru Miactive. Expertiza sa în antrenamente de performanță e o dovadă a potențialului platformei noastre. Cu ajutorul Youll profesioniștii pot să își aducă viziunea într-un produs care combină fitness-ul, nutriția și mindfulness-ul", a declarat Alex Bejan.

Miactive integrează servicii B2B și B2C. Pentru clienții obișnuiți, aceștia pot găsi conținut personalizat de wellbeing, dar există și posibilitatea de parteneriate cu hoteluri sau branduri prin care să se construiască oferte dedicate angajaților.

Cine este Alex Bejan, CEO al Youll?

Alex Bejan a fondat Youll în ianuarie 2023. El este cofondator al agenției de app design și development Work in Progress din Cluj-Napoca, ce a lucrat anterior la produse foarte cunoscute precum Headspace, Bitdefender, Zenefits, What3Words, Pointhealth.co, This Mum Runs și altele.



Citeste si