Franchwise Summit 2024: evenimentul de unde-ți poți lua idei de afaceri prin franciză

Franchwise, cea mai mare companie de consultanță specializată în domeniul francizelor din România, organizează în perioada 15-16 octombrie 2024, Franchwise Summit, eveniment care va reuni sub antreprenori, investitori și experți de top din diverse industrii, o întâlnire pentru toți cei interesați să exploreze oportunitățile de afaceri prin franciză.

Franchwise este dedicată facilitării accesului la oportunități de franciză și sprijinirii dezvoltării antreprenoriatului în România. Prin intermediul acestui summit, Franchwise își propune să ofere un spațiu de învățare și networking pentru toți cei interesați să își dezvolte afacerile prin franciză sau să facă primii pași în antreprenoriat.

Summitul va aduce împreună peste 20 de speakeri de renume internațional și local, precum Dragoș Petrescu (City Grill Group), Farrah Rose (The Franchising Centre) și Cristian Onețiu (Unicorp Ventures) și Radu Savopol (5 to go).

Aceștia vor împărtăși din experiența lor în dezvoltarea afacerilor prin franciză și antreprenoriat colaborativ. Evenimentul va acoperi subiecte esențiale, de la tendințele actuale ale pieței francizelor până la strategii de expansiune internațională și construirea unor branduri de succes.

Lecții pentru afaceri de succes prin franciză

De-a lungul celor două zile de eveniment, participanții vor avea acces la sesiuni interactive, workshop-uri și paneluri despre viitorul francizelor, piața din România și cum să găsești parteneriatele potrivite pentru afacerea ta.

Pe lângă conferințele principale, participanții vor putea interacționa direct cu peste 30 de branduri prezente în zona expozițională, precum Remax, Carrefour, Bitcoin Romania, La Vie en Rose și multe altele, care oferă oportunități de extindere prin franciză.

„Franchwise Summit este mai mult decât un simplu eveniment; este o platformă dedicată conectării antreprenorilor cu viitorii lor parteneri de afaceri. Indiferent dacă te afli la început de drum sau îți dorești să-ți extinzi afacerea, vei găsi aici toate resursele esențiale pentru succes în antreprenoriat. Obiectivul nostru este să construim împreună relații durabile și să oferim participanților cunoștințele și conexiunile necesare pentru parteneriate de succes”, a declarat Raluca Voicu, brand ambasador Franchwise.

La eveniment se anunță și lansarea primei francize sociale din România, o inițiativă care aduce în prim-plan puterea francizării în rezolvarea problemelor sociale. De asemenea, summitul va include și lansarea unei noi francize educaționale din top 500 mondial, cu impact în sectorul educațional din România.

Detalii eveniment

 



Citeste si