- 20 Ianuarie 2021
Horeca în pandemie: Consultantul virtual pentru deschiderea de restaurante
„Consultantul Virtual este disponibil tuturor celor interesați, în mod gratuit și oferă informații la zi cu privire la aspecte legislative, financiare, de gestiune, management, marketing și multe altele”, a declarat Radu Dumitrescu, proprietarul Restograf și fondatorul Stadio Hospitality Concepts (SHC), din care fac parte restaurantele Stadio, NOR, Cişmigiu Bistro și 18 Lounge.
„Ne adresăm în primul rând proprietarilor și managerilor oricărui tip de local din HoReCa, dar oricine lucrează în domeniu și vrea să evolueze va avea cu siguranță de câștigat citind și folosind Consultantul Virtual Restograf. Vom contacta toate cele 46.000 de afaceri din domeniu și le vom oferi, în mod gratuit, toate aceste informații”, a adăugat Radu Dumitrescu.
Bazat pe 15 ani de experiență în domeniul HoReCa, ghidul Consultant Virtual Restograf vine în sprijinul afacerilor locale, fie că este vorba despre business-uri cu tradiție, fie despre companii de anvergură mică sau medie.
Structurat în 19 capitole principale, ghidul Consultant Virtual Restograf oferă informații și detalii complete despre primii pași care trebuie urmați pentru deschiderea unul local, despre conceperea meniului, costuri și modul de stabilire a prețurilor, a necesarului de angajați și a grilei de salarizare, despre organizarea activității în bucătărie, bar, sala de mese și casierie, despre soluțiile de software și hardware, furnizori, livrări, achiziții, gestiune, inventar, rezervări.
Strategiile financiare care conduc afacerile din domeniu spre succes și gestionarea localurilor în timpul pandemiei reprezintă câte un capitol din ghid, la fel și strategiile de marketing și PR. În plus, Consultantul Virtual Restograf prezintă studii de caz și povești de succes, legislația din domeniu, principalii producători, principalele asociații și cele mai importante publicații de specialitate, precum și un dicționar de termeni din industrie.
Consultantul Virtual Restograf este primul pas al unui program amplu care-și propune revitalizarea industriei HoReCa. Următoarele etape includ organizarea de cursuri de specialitate, de webinarii și evenimente de profil, care să reunească cât mai mulți dintre profesioniștii din industrie.