Huawei lansează noi ceasuri smart: Watch GT 5, Watch D2, dar și noi tablete

Huawei a lansat recent noile ceasuri din seriile Watch GT 5, Watch D2 și Watch Ultimate Green. De asemenea, au fost lansate și noile modele de tablete HUAWEI MatePad Pro 12.2 inch și HUAWEI MatePad 12 X.

Variantele Pro și Standard ale celei de-a cincea generații de ceasuri inteligente de la Huawei se remarcă printr-un design cu margini drepte, obținut cu ajutorul unor tehnici de finisare de înaltă calitate, dar și prin materialele premium utilizate. De asemenea, impresionează prin bateria ce poate rezista până la 2 săptămâni.

Seria de smartwatch-uri beneficiază de noul sistem Huawei TruSense, o tehnologie integrată pentru monitorizarea sănătății și fitness-ului, care include senzori îmbunătățiți și algoritmi avansați, oferind rezultate mai rapide, mai precise și mai detaliate.

Sistemul de poziționare Huawei Sunflower oferă o precizie mai mare a hărților realizate în timpul antrenamentelor.

Ceasurile din seria Watch GT 5, despre care poți afla mai multe din review-ul nostru detaliat, sunt compatibile atât cu smartphone-uri Android, cât și iOS.

Modelele GT 5 Pro de 46mm și 42mm sunt fabricate din aliaj de titan, care oferă un nivel de durabilitate mai ridicat comparativ cu edițiile anterioare, asigurând rezistența ceasului la activitățile de zi cu zi.

Prețuri

Seria Watch GT 5 este disponibilă cu prețuri începând de la 1.249 lei pentru modelele standard și de la 1.899 lei pentru modelele Pro. Până pe 31 octombrie 2024, pentru orice comandă a unui smartwatch din noua serie Huawei GT 5, utilizatorii vor primi cadou căști Huawei FreeBuds 5i, 12 luni de garanție extinsă și 3 luni de abonament gratuit la Huawei Health+.

În plus, pentru doar 9.9 de lei, pot adăuga o curea suplimentară la comandă, iar pentru 49 de lei, pot achiziționa un Smart Huawei Scale 3.

Huawei Watch GT 5 Pro de 46 mm are un preț recomandat de 2500 de lei, iar Watch GT 5 Pro de 42 mm se vinde cu 2999 de lei.



Citeste si