InnovX-BCR a dus 10 startup-uri la Wolves Summit pentru conexiuni cu investitorii

Startup-uri din acceleratorul InnovX-BCR participă în această perioadă la Wolves Summit din Viena, un eveniment dedicat întâlnirii dintre companii și investitori.

Wolves Summit este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din CEE și reunește startup-uri, corporații și investitori. 30 de startup-uri au fost selectate pentru a participa la sesiunile de pitching, iar mai multe companii care au trecut prin acceleratorul InnovX-BCR vor avea ocazia să fie printre acestea.

InnovX-BCR a ales 10 alumni din program dintre cei care au fost la Demo Day în 2021, dar și cele mai bune startup-uri din cohorta 2022 pentru a participa la Wolves și pentru a-i expune unor posibile investiții.

Startup-urile din InnovX-BCR care participă la Wolves Summit și trec și printr-un pitch de 60 de secunde alături de Sergiu Manea, CEO al BCR și în fața board-ului Erste.

De asemenea, acestea au fost și pe scena mare a Wolves Summit și vor ține un pitch de 7 minute și vor avea 3 minute de feedback din partea juriului.

Juriul care a jurizat companiile este format din:

Wiktoria Przybylska (Startup Advisor) Gregory Rall (Sr. Manager Innovation & Technology @InvestHK) Alicja Hlibowicka (Relationship Manager @EIF) Angello Burganello (Partner @AI Startup Incubator) Luiza Nowacka (investment Associate CVC @RBL VC) Can Saracoglu (Founding Partner @Seedstars URU Capital) Rainer Filipovic (Senior Account Manager @EBV) Thomas Waldman (Start-Up & Venture Manager @Wuerth Elektronik eiSos Gmbh & Co KG).

La finalul conferinței startup-urile pot primi mai multe premii din partea organizatorilor pentru extindere și dezvoltare.

Vienna Business Agency oferă unui startup așa-numitul Vienna Startup Package, un program de 4 săptămâni prin care fondatorii sunt invitați la Viena pentru a descoperi ecosistemul local și pentru a face legături cu posibili investitori și parteneri de business locali.

De asemenea, un startup selectat de AI Startup Incubator va avea o întâlnire cu un comitet de investiție pentru o sumă de 250.000 de euro.



Citeste si