Înscrieri deschise la competiția Startup Avalanche. Premiu de 75.000 de euro

Competiția de pitching Startup Avalanche din cadrul Techsylvania va avea loc și anul acesta, deși Techsylvania va avea loc exclusiv online, între 22 și 23 septembrie.

Startup Avalanche este o competiție dedicată startup-urilor organizată de Techsylvania și Risky Business. Competiția conectează startup-uri early-stage cu investitori internaționali și din România.

În fiecare an sunt sute de aplicanți, iar în finala competiției vor fi selectate doar 16 startup-uri. Startup Avalanche caută startup-uri care au tracțiune, scalabilitate și aduc valoare, din domenii precum AI, SaaS, IoT, Medtech, agritech, ecotech, security, VR, legal tech, logistică sau alte verticale în creștere.

Startup-ul care va câștiga competiția va primi 75.000 de euro, dar nu cash, ci notă convertibilă, practic o investiție. De asemenea, fiecare startup are garantate și trei întâlniri 1 la 1 cu investitorii, dar și training pentru pitch-uri.

În plus, finaliștii vor primi și consultanță pentru obținerea de investiții și vor avea acces la rețeaua de investitori care vor fi în juriu și nu numai.

Deadline-ul pentru aplicații este de 25 august, iar startup-urile selectate vor avea între 10 și 14 septembrie sesiunile de mentorat pentru pitch și investiții. Între 15 și 21 septembrie vor fi probele pentru pitch-uri, iar finala va avea loc între 22 și 23 septembrie, online.

Pitch-ul va avea 4 minute, va exista și un live demo de 2 minute, dar și o sesiune de întrebări și răspunsuri de 4 minute.

Startup-urile se pot înscrie aici.

 



Citeste si