Înscrieri deschise la Startup Survivor - program intens de educație de business

Tinerii care vor să învețe cum să dezvolte o idee de afaceri se pot înscrie la programul Startup Survivor organizat la Timișoara între 13 și 28 mai, un program intens de educație antreprenorială.

Startup Survivor este un program educațional de antreprenoriat ce se desfășoară pe parcursul a două săptămâni. Principalul scop este de a educa tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, pasionați de ideea de a avea propria afacere.

Programul educațional a fost gândit cu scopul de a transmite informații structurate despre ce presupune dezvoltarea unor idei de afaceri de tip startup, cu focus pe validarea acestora prin utilizarea metodologiei Lean Startup. Activitățile se desfășoară într-un cadru informal, prin interacțiunea participanților cu antreprenori și specialiști din diverse medii.

Tinerii care vor să dezvolte afaceri pot să interacționeze cu mentori cu experiență în zona antreprenorială și să afle de la ei cum și-au dezvoltat propria afacere. De asemenea, vor fi predate și strategii și metode cunoscute de generare a unei idei de afaceri, dar participanții fac și networking.

Te poți înscrie la Startup Survivor aici.

Startup Survivor a fost fondat în 2016 la Timișoara și e un bootcamp intens organizat gratuit pentru cei care vor să-și dezvolte skill-urile antreprenoriale. În general sunt 250 de aplicanți și doar 10% sunt selectați.

Startup Survivor 2022 este organizat pe parcursul a 3 weekend-uri și 2 săptămâni de workshop-uri.

Ce pot învăța participanții la Startup Survivor?
  • Ideation - Andrei Munteanu - cum să genereze idei de afaceri și să formeze echipe.
  • Core Business Skills - Andrei Munteanu - modele de afaceri, segmentare de clienți, vânzări
  • Pitch Training - Raul Pop - Cum să-ți prezinți ideea în fața investitorilor
  • Customer Interviews - Andrei Firoiu - Definirea grupului țintă, validare, feedback, metode de a înființa o companie nouă. 

După workshop-urile din weekend, pe parcursul săptămânii echipele vor lucra pentru a dezvolta proiectele proprii, dar vor mai avea întâlniri cu mentorii, vor primi feedback constant în fiecare seară și vor afla cum să obțină și investiții pe termen lung.

De asemenea, participanții vor învăța și cum să facă rost de clienți sau cum să dezvolte procesele de inovație prin tehnici de design thinking.

La finalul celor 2 săptămâni participanții pot avea un Minimum Viable Product pe care-l vor prezenta pe 28 mai juriului format din specialiști și mentori.

Te poți înscrie la program aici.


Citeste si