Învață de la cei mai buni cum să aplici la acceleratoare

Y Combinator e unul dintre cele mai mari acceleratoare din lume, iar absolvenții acestui program au dezvoltat startup-uri care au avut succes și au primit investiții de sute de milioane de dolari. Am găsit un site care te ajută să știi cum să aplici și să treci de procesul de selecție.

Site-ul applytoyc.com e util pentru cei care vor să aplice la acceleratorul american, dar și la alte oportunități de acest fel, pentru că e vorba, până la urmă, de a ști să faci un pitch și să vorbești cu investitorii.

Site-ul te trece prin patru puncte interesante. În primul rând, ai o secțiune pe site-ul Y Combinator care-ți explică despre cum să aplici. De asemenea, un alt pas explicat pe site e ce vrea Y Combinator, de exemplu, afaceri care pot ajunge la evaluări de 10 miliarde de dolari. Acest lucru e o lecție importantă atunci când aplici la orice accelerator: să înțelegi foarte bine ceea ce caută, ce tip de companii și ce îți pot oferi.



O secțiune interesantă e cea care listează aplicațiile făcute de startup-uri care au trecut prin Y Combinator, de exemplu, Dropbox. Alte aplicații pe care le poți găsi acolo sunt cele de la Reddit, Scribd sau Thumbtack. Ai și video-uri de prezentare ale altor startup-uri care au intrat în program. E mereu util să vezi cum au făcut ceilalți lucrurile bune. Să scrii un pitch e complicat.



Citeste si