Lenovo prezintă laptopul cu ecran pliabil, dar și cel mai mic ThinkPad - X1 Nano

Lenovo a anunțat o serie de noi laptopuri, dar și noua versiune a laptopului cu ecran pliabil - ThinkPad X1 Fold. Acesta folosește un ecran ce poate fi și tabletă și tastatură.
Lenovo ThinkPad X1 Fold

ThinkPad X1 Fold are un ecran de 13 inci OLED ce poate fi pliat. Acesta poate fi folosit ca tabletă, ca laptop sau poți să-l întorci pentru a putea să te uiți la conținut digital. Tastatura laptopului e una touchscreen.

Laptopul are procesoare Intel de a 11-a generație, două porturi USB C, un slot de card SIM, 8 GB de RAM, până la 1 TB de stocare. Laptopul are și suport 5G.

Lenovo ThinkPad X1 Nano

Este cel mai mic și mai ușor ThinkPad din istoria Lenovo, are doar 900 de grame. E bazat pe noua platforma Intel Evo, optimizată pentru autonomie mare a bateriei. Sistemele sunt bazate pe Intel Tiger Lake, WiFi 6 și Thunderbolt 4.

Ecranul este de 13 inci 2K, poate fi touchscreen sau nu și are o orientare de 16 pe 10. Procesoarele pot fi până la Intel I7, memoria RAM poate fi de maximum 16 GB, iar stocarea de până la 1 TB. Vine cu suport pentru Linux sau Windows 10 pro. Prețul din ultimul trimestru al anului va fi de 1.400 de dolari.

Lenovo ThinkBook

Lenovo a anunțat și mai multe laptopuri din gama ThinkBook. ThinkBook 14s Yoga, ThinkBook 13s Gen 2 și ThinkBook 15 Gen 2, care au procesoare Intel sau AMD. Laptopurile vor fi disponibile în ultima parte a anului.



Citeste si