Noul director al Google România

Elisabeta Moraru a fost numită la conducerea Google România după plecarea lui Dan Bulucea, pe poziția de New Business Manager al Google pentru regiunea APAC. Moraru s-a adăugat echipei Google din 2012, ca Industry Head.

Elisabeta Moraru s-a alăturat Google în 2012, iar ca Industry Head a avut ca atribuții consilierea clienților și partenerilor în utilizarea de soluții de îmbunătățire a performanțelor online. De asemenea, Elisabeta a susținut introducerea de soluții digitale în sistemul educațional și în media. Elisabeta Moraru a lucrat anterior la Microsoft România.

Din luna iunie, Dan Bulucea, fost Country Director al Google România a preluat un nou rol în cadrul Google: director New Business pentru regiunea Asia Pacific. Dan va lucra în biroul Google din Singapore, având obiectivul de a dezvolta noi oportunități de afaceri în regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India până în Australia și Noua Zeelandă.

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezenței și strategiei Google în România, de la deschiderea biroului local în 2010. În acești aproape șase ani, eforturile Google România s-au concentrat pe sprijinirea companiilor românești în utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea tradițiilor și culturii românești cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) și dezvoltarea abilităților digitale în România, prin proiecte specifice în zona educației.



Citeste si