"Oameni mișto din Videle" - vrem să facem dreptate unui oraș

Vasilica Viorica Dăncilă este noul prim-ministru al României. Europarlamentara din Videle va conduce al treilea Guvern PSD din această legislatură. Pe internet, oamenii au râs de Videle. Cu toate acestea, am decis noi să pornim într-o căutare: oameni de valoare din Videle. Cine-i recomandă? Voi, cititorii?

Ce e Videle? E un oraș din Teleorman cu 12.000 de locuitori. E al cincilea oraș ca dimensiune din Teleorman, după Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele și Zimnicea. Nu știu nimic despre Videle în afară de faptul că a dat un ministru, Carmen Dan, și un prim-ministru, Viorica Dăncilă. Nici oameni de afaceri sau specialiști din Videle nu știu. Am găsit câțiva pe LinkedIn, ca să nu mor prost, dar vreau să apelez la puterea voastră, a cititorilor. Să facem dreptate unui oraș mic de provincie, Videle.

Orășelul a fost prezentat negativ în presă și pe Facebook. Motivul e destul de ușor de intuit. Pentru că nu e un Guvern foarte popular, prezența a două persoane din acest oraș acolo nu a făcut Videle să fie evidențiat într-o lumină bună. Dar am vrea să schimbăm această impresie.

Ce videlean face orașul să fie mândru?

Ce videlean a făcut ceva marcant în business?

Sau e specialist într-un domeniu?

Și dacă-i găsim, să arătăm și partea cealaltă a monedei. Că Videle nu o fi orașul perfect, dar are oameni interesanți și care fac ceva. Așa că dați mai departe articolul ăsta ca să aflăm de videlenii cei buni. Noi avem deja o listă făcută de oameni de acolo care fac chestii mișto.

Scrie-ne un comentariu. Aici, pe Facebook sau completează în formularul de mai jos. Încearcă să și argumentezi ca să știm despre ce e vorba. 



Citeste si