Pitch Deck Gallery: Stock Estate, crowdfunding în imobiliare

Stock Estate este un marketplace care face legătura între dezvoltatori în căutare de finanțare și investitori dornici să-și diversifice portofoliul de investiții. O platformă care funcționează ca un crowdfunding în imobiliare. Mai jos avem pitch deck-ul acestui startup, din care putem afla în detaliu cum funcționează această platformă în care investitorii imobiliari au acces la oportunități verificate în prealabil și cum funcționează startup-ul Stock Estate.

Echipa stock.estate, reunită sub pasiunea comună pentru imobiliare, a creat această platformă prin care investitorii imobiliari au acces la oportunități verificate în prealabil.

În același timp, dezvoltatorii imobiliari pot obține prin Stock.estate, o parte din capitalul necesar dezvoltării proiectelor lor.

”Ca și investitori activi, vedeam oportunități de a investi în proiecte imobiliare faine, dar din cauza lipsei de capital suficient, pierdeam oportunitatile. Așa ne-am dat seama că o platformă de crowdfunding ar rezolva acest gap de finanțare, mai ales pentru investitorii imobiliari care nu au acces facil la finanțări bancare”, Vicențiu Vlad, CEO stock.estate.

Mai multe despre acest startup românesc din domeniul imobiliarelor

 

 

 

 

 

 



Citeste si