Platforma care ajută startup-urile să accelereze strângerile de fonduri

SeedBlink, platforma de investiții și equity management, anunță lansarea Raise Hub, o suită de produse și servicii menite să simplifice și să accelereze procesul de strângere de fonduri pentru startup-urile europene din rețeaua proprie.

SeedBlink, o platforma care oferă infrastructura, serviciile financiare și acoperirea rețelei de investitori, lansează suita de produse Raise Hub unde fondatorii pot crea runde private de finanțare pentru investitorii lor, fără a accesa rețeaua extinsă de investitori a SeedBlink. Acest instrument oferă fondatorilor flexibilitatea de a gestiona procesele complexe de sindicalizare, asigurând conformitatea și simplificând operațiunile de strângere de capital, de la pregătire până la închiderea rundei.

 „Raise Hub este o extensie naturală a platformei noastre, oferind un mediu sigur în care fondatorii își pot grupa investitorii într-un singur vehicul de investiții, gestionând eficient acțiunile și stakeholderii. Astfel, aceștia se pot concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii lor,” a declarat Carmen Sebe, CEO SeedBlink.

Fondatorii își pot invita investitorii în pagini de tranzacții securizate, cu partajare de documente, fluxuri de semnături, plăți și monitorizarea interacțiunilor cu investitorii și au acces la o listă de peste 1.800 de VCs europene și internaționale, ajutându-i să construiască conexiuni adaptate nevoilor lor de finanțare.

Integrat cu platforma existentă de gestionare a capitalului privat (Equity), Raise Hub oferă guvernanță investitorilor, simplificând pregătirea pentru runde viitoare și tranzacții secundare.

Platforma permite fondatorilor să grupeze mai mulți investitori într-un singur vehicul de investiții, simplificând guvernanța și evitând fragmentarea tabelului de capital și poate revizui materialele cu ajutorul AI pentru a oferi feedback.

„Cu Raise Hub, le oferim fondatorilor posibilitatea de a crea și manageria sindicalizările cu ușurință,” a declarat Sebe. „Aceasta face parte din viziunea noastră de a democratiza procesul de strângere de fonduri, oferind startup-urilor control asupra finanțării cu instrumente moderne, fără a complica tabelul de capital sau guvernanța acționarilor.”

 



Citeste si