Primele imagini și planuri de lansare pentru un iPhone pliabil

Samsung, Huawei sau Motorola au lansat deja telefoane pliabile, iar alții le vor lua exemplul curând. Cel mai așteptat model va fi iPhone-ul pliabil, iar acum avem și primele detalii.

Jon Prosser, un individ care a dovedit în trecut că are informații reale despre telefoane aflate în producție, a dezvăluit că Apple testează un model de iPhone pliabil și a indicat o posibilă lansare a acestuia.

„Potrivit surselor mele, există un prototip de iPhone de tip clamshell precum Z Flip de la Samsung. Există carcase ale acestui dispozitiv ce sunt testate la fabrica Foxconn din Shenzen. Spun carcase pentru că acum testează balamaua și cât de durabilă este”, a spus Posser.



Astfel, telefonul pliabil al Apple va avea un display flexibil OLED de la Samsung. Prosser mai spune că Apple a testat un asemenea ecran și că încă nu a decis care va fi designul viitorului telefon.

„Mie mi s-a spus că vom avea un singur design de telefon pliabil, nu două variante cum are Samsung cu Z Fold și Z Flip. Va fi un singur model, cel puțin la început”, a mai spus el.

În ceea ce privește lansarea unui asemenea dispozitiv, Prosser este de părere că este probabilă o lansare în septembrie 2022, dar avertizează că programul de producție nu este bine stabilit la acest moment.



Citeste si