Razer anunță primul ultrabook de gaming din lume

Razer anunță Razer Blade Stealth 13, primul ultrabook de gaming din lume, echipat cu procesorul grafic NVIDIA GeForce GTX 1650 și procesor Intel din cea de-a zecea generație.

Specificațiile tehnice includ și procesoare Intel din cea de-a zecea generație, iar Razer Blade Stealth 13 promite performanțe de gaming bune într-o carcasă cu o grosime de 15mm. Laptop-ul se laudă cu o greutate de doar 1,3 kg.

Modelele Razer Blade Stealth 13 GTX vor fi disponibile în două variante: cu ecran obișnuit cu rezoluție Full-HD sau cu ecran tactil cu rezoluție 4K UHD. Ambele versiuni sunt echipate cu cel mai nou procesor Intel 10th Gen Core i7-1065G7, 16GB de memorie RAM LPDDR4, spațiu de stocare de 512GB PCIe SSD, USB-C Thunderbolt 3 și Wi-Fi 6.

Modelul cu rezoluție Full-HD are un ecran mat și folosește tehnologia Lower Power Display (LPDT) de la Intel, pentru a extinde la maximum durata de viață a bateriei, în timp ce modelul cu rezoluție 4K UHD folosește un panou de sticlă care permite funcționalitatea tactilă. Ambele panouri sunt calibrate special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB.

Așadar, Razer a gândit acest laptop pentru gameri, dar și pentru creatorii de conținut, editorii foto-video, ce au nevoie de un computer performant cu un ecran calibrat ce afișează corect culorile.



Citeste si