Românii de la Beez primesc 1,2 milioane de euro de la RocaX și Gapminder

Compania Beez a reușit să primească o nouă investiție, în valoare de 1,2 milioane de euro, de la RocaX și GapMinder pentru extindere și creștere dincolo de aspectul de cashback deja existent.

Beez este un startup românesc care oferă un serviciu de cashback. Practic, dacă vei cumpăra prin ei primești o sumă mică de bani înapoi. Pe termen lung, Beez vrea să transforme acest serviciu într-un adevărat fintech prin care să acorde credite. 

Beez a finalizat discuțiile cu investitori privați, fondul de investiții RocaX și GapMinder, în urmă cărora s-a concretizat suma necesară dezvoltării proiectelor și a produsului, pentru ambele piețe: cea din România și cea din Marea Britanie.

Până acum, compania a dezvoltat și aplicat sistemul de cumpărături cu beneficii (cashback), dar și creditarea fără rate sau dobânda a cumpărăturilor online, atât pentru clienții din România, dar și pentru cei din UK, conform precizărilor oferite de către reprezentanții companiei, conform informațiilor obținute de colegii de la wall-street.ro. 

Această rundă vine la 6 luni distanță de ultima anunțată de către startup-ul fondat de către Lucian Cramba și Vasile Tamaș, rundă în care au obținut suma de 250.000 de euro. În total, până în acest moment, business-ul a obținut 1,65 milioane de euro de la investitori. În trecut, Beez a participat la acceleratorul Techcelerator în România. 

,,Ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o primii noștri parteneri de drum și cei care au crezut în progresul nostru încă de la început- RocaX și GapMinder, dar și faptul că, pe lângă ei, s-au alăturat investitori privați, ceea ce dovedește parcursul nostru de până acum și evoluția pe etape a ceea ce ne-am propus cu acest produs” spune Vasile Tamas, CEO Beez.



Citeste si