Singurul restaurant nou deschis în perioada de stare de urgență

Mulți antreprenori din domeniul HORECA au fost nevoiți să-și oprească, chiar și temporar, business-urile. Ciprian Moldoveanu, manager Nordic Food, a văzut o oportunitate și a deschis primul restaurant în această perioadă.

Truff & Moi este un nou restaurant de fine-dining din București, ce a livra la domiciliu preparatele unui chef francez.

"Începând de astăzi 13 mai 2020, ne vom putea bucura de aroma inconfundabilă a trufelor, generos combinată cu preparate realizate de un chef francez, livrate în confortul locuinței de nou-nouțul restaurant Truff&Moi. Vorbim de trufe, cele care dau detaliul definitoriu unui preparat de fine-dining, un lux accesibil și ocazia de a ne revizui perspectiva asupra răsfățului culinar", se arată într-un comunicat de presă.

Meniul este creat de bucătarul francez Stephane Mora, născut în sudul Franței, dar care consideră Bucureștiul casa lui. Meniul reunește ingrediente diverse – de la salate lejere la fructe de mare și deserturi onctuoase – presărate din belșug cu trufe, evident.

Cei care vor să încerce preparatele pot comanda de pe site-ul restaurantului și acestea vor fi livrate la domiciliu.

În spatele conceptului stă entuziasmul unui tânăr antreprenor, Ciprian Moldoveanu, cel care la doar 35 de ani a preluat managementul unui gigant precum Nordic Food.



Citeste si