Smarthack: un hackaton pentru studenții interesați de IT&C

Dacă ești student și te-ai gândit vreodată să dezvolți o aplicație software cu prietenii tăi, o poți face cu ajutor unor profesioniști la hackaton-ul Smarthack.

Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) deschide înscrierile la a IX-a ediție a hackathon-ului Smarthack, care va avea loc fizic în weekendul 2-3 noiembrie 2024, la Politehnica Business Tower din București. 

Dacă ești un student pasionat de IT&C, Smarthack este locul unde îți poți pune la încercare creativitatea, spiritul de echipă și abilitățile de a lucra sub presiune. Echipe formate din 3-4 persoane au la dispoziție 24 de ore pentru a dezvolta o aplicație software pe baza unei teme surpriză, propusă de SAP

Ce câștigi la Smarthack? 

Pe lângă premii în valoare totală de 4000 de euro, participanții vor beneficia de goodies, mâncare, snacks-uri, băuturi, precum și de zone de relaxare și jocuri, disponibile pe toată durata evenimentului. De asemenea, profesioniști din domeniu și mentori vor fi prezenți pe parcursul hackathon-ului pentru oferi ajutor și a ghida participanții. 

În plus, firmele partenere vor organiza workshop-uri și sesiuni de pitching skills în perioada 26-27 octombrie, menite să-ți dezvolte abilități esențiale pentru viitoarea carieră în IT. 

Înscrierile sunt deschise până pe 14 octombrie, ora 23:59, pe site-ul oficial smarthack.asmi.ro



Citeste si