Telefonul moto g31 este disponibil în România

Unul dintre cei mai noi membri ai familiei moto g, moto g31 este disponibil acum în România. Lansat oficial în noiembrie 2021, alături de noua generație de dispozitive moto g: moto g200 5G, moto g71 5g, moto g51 5g și moto g41, noul moto g31 poate fi achiziționat de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone.

Noul smartphone este echipat cu un ecran OLED Full HD+ de 6,4 inci la care se adaugă un sistem triplu de camere și o baterie de 5000 mAh. Ecranul de 6,4 inci al dispozitivului moto g31  are o densitate de peste 400 pixeli pe inch și o rezoluție Full HD+, oferind un contrast mare datorită tehnologiei OLED.

Dotat cu un sistem triplu de camere, moto g31  le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea fotografii clare datorită senzorului de 50MP. Tehnologia Quad Pixel îmbunătățește calitatea fotografiilor datorită sensibilității de 4 ori mai bună la lumină scăzută. Utilizatorii moto g31  pot realiza, de asemenea, fotografii cu unghi ultra-larg de 118 ° și portrete. Acest senzor avansat oferă două perspective într-una singură, cu de 4 ori mai multe elemente încadrate într-o singură captură, spre deosebire de un obiectiv standard de 78 °. Din acest ansamblu de obiective mai face parte și camera dedicată Macro Vision, destinată prim-planurilor extrem de detaliate. 

Pe lângă sistemul de camere, pe lista specificațiilor cheie ale lui moto g31 se numără și bateria de 5000 mAh, care asigură o durată de viață de aproximativ 36 de ore, cu o singură încărcare, procesorul octa-core rapid cu tehnologia HyperEngine Gaming și o viteză crescută de 4G + LTE.  Spațiul de stocare de  64/128 GB 3 al dispozitivului poate fi suplimentat cu până la 1 TB folosind slotul pentru card microSD.4 

moto g31 este disponibil în două culori: Mineral Grey și Baby Blue. Noul moto g31 poate fi achiziționat în România de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone. Acesta costă în jur de 900-1100 de lei, în funcție de specificații.



Citeste si