Tigers Summit 2024: ultimele locuri disponibile, ultimii speakeri confirmați

Tigers Summit este prima ediție a evenimentului start-up.ro dedicat inovației și transformării României. Pe 28 mai ne dăm întâlnire la Nayam Events unde vom discuta viitorul României într-o ocazie de networking pentru cei mai buni din țară. Ultimele locuri sunt disponibile, iar acum îți facem cunoștință cu cei mai noi speakeri.

Tigers Summit este despre lideri, despre inovație, despre prezent și viitor. O incursiune de o zi într-o Românie ce stă ascunsă uneori în spatele știrilor negative. O Românie văzută prin ochii start-up.ro.

Evenimentul este unul despre o Românie optimistă și care clădește în fiecare zi, în care antreprenorii sunt personajele cheie, așa cum au fost în ultimii 9 ani pe start-up.ro.

Rezervă-ți locul la Tigers Summit 2024 și vino alături de noi și de fondatorii, investitorii și managerii care transformă țara noastră prin tehnologie.

Cine vine la eveniment?
  • Companii românești și internaționale care au marcat ultimii 34 de ani
  • Tineri inovatori care au găsit noi modalități de a face business - prin modele noi sau prin tehnologie
  • Lideri de afaceri
  • Specialiști din mediul academic sau din industrie
  • Premiere mondiale care se vor realiza în România

Înscrie-te aici la eveniment pentru o zi în care să găsești oameni potriviți care să te ajute.

Remus Rădvan, Head of Venture Strategy, Wayra UK

Remus Rădvan este un fost antreprenor în România și UK. În prezent conduce echipa de strategie și investiții la Wayra UK, corporate venture capital arm-ul companiei de telecomunicații Telefonica. Remus lucrează la intersecția dintre fondatori, investitori și corporații, accelerând colaborarea comercială, tehnologică și de capital dintre cele 3 părți.

În trecut, Remus a mai lucrat cu Entrepreneur First, un family office, a deschis biroul Qualitance din Londra și a fost parte din corpul profesoral de venture capital de la UCL, unde a absolvit Technology Entrepreneurship. Este pasionat de sprijinirea creșterii ecosistemului românesc cu cunoștințele și rețeaua formată în Londra.

Paul Popescu, CEO Agora Robotics

Paul Popescu este fondatorul, o companie de cercetare și dezvoltare în domeniul roboticii. Cu o experiență de 15 ani în R&D, Paul conduce echipa din spatele Sweep, un robot autonom de curățat suprafețe mari, care va fi lansat comercial vara aceasta. Agora Robotics are viziunea de a crea o platformă inteligentă pentru roboți mobili autonomi complementari, care să formeze un ecosistem ce deservește sectorul de retail și warehouse, dar și o suită de servicii software adiacente.

Florin Vișoiu, SMB National Sales Director Vodafone România

Cu o experiență de peste 18 ani în ceea ce privește afacerile mici și mijlocii, Florin Vișoiu este National Sales Director, Small & Medium Business, în cadrul Vodafone Business și conduce echipele de vânzări directe ale Diviziei de Soluții pentru Antreprenori.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Florin și-a dedicat cariera, atât în cadrul UPC, cât și la Vodafone, în a înțelege care sunt nevoile de conectivitate, tehnologie și digitalizare ale antreprenorilor români.

Florin Ilie, Deputy CEO și Head of Wholesale Banking ING Bank

Florin Ilie a preluat rolul de Deputy CEO și Head of Wholesale Banking ING România, de la 1 noiembrie 2019, după 15 ani de experiență în bancă.

Florin s-a alăturat echipei ING în 2004, trecând în acest timp prin toate cele trei divizii de business ale băncii: Retail, Mid Corporate și Wholesale. El a fost, pe rând, director financiar al diviziei de Retail, șeful departamentului de piețe de capital, director de strategie al băncii și, ulterior, șeful departamentului de piețe financiare din România.

Din 2017, Florin a coordonat operațiunile de vânzări piețe financiare în cele 9 țări din Europa Centrală și de Est (Bulgaria, Cehia, Federația Rusă, Polonia, România, Slovacia, Turcia, Ucraina și Ungaria) din grupul ING, timp în care a crescut nivelul de cooperare și eficiență transfrontalieră, bazat pe proactivitate și abordare sectorială. În paralel, și-a păstrat rolul de director al operațiunilor locale de piețe financiare.

Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor, ARGGO

Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor în cadrul companiei ARGGO este pasionat de dezvoltarea companiilor din punct de vedere digital, având peste 15 ani de experiență ca și consultant de business și vânzări B2B corporate. Alexandru are o vastă experiență în telecomunicații ca și Customer Service, Customer Satisfaction & Retention, Sales Operations și în proiecte IT&C hardware și software. Misiunea lui este de a îmbunătăți productivitatea și performanța companiilor cu ajutorul tehnologiei, prin integrarea la o scară cât mai largă a soluțiilor digitale în cadrul proceselor de business.

Adrian Georgescu, Enterprise Commercial & Public Sector Director Microsoft

Adrian Georgescu s-a alăturat echipei Microsoft în 2019, după o carieră impresionantă în cadrul unor companii multinaționale precum EY România și Vodafone. Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul vânzărilor, business development și consultanță, Adrian Georgescu a preluat poziția de Enterprise Commercial & Public Sector Director la Microsoft în martie 2020, după un an în calitate de National Technology Officer. Pasionat de tehnologie și inovație, Adrian Georgescu a reușit, de-a lungul timpului, să construiască echipe de succes, având o contribuție semnificativă la dezvoltarea și transformarea departamentelor pe care le-a coordonat și a companiilor care i-au încredințat poziții de management.

Ciprian Zamfirescu, Head of Innovation, Vodafone România

Ciprian Zamfirescu conduce zona de Transformare Digitală și Inovare a Departamentului Technology din cadrul Vodafone România. El a coordonat inițiative de inovare, automatizare a proceselor și sistemelor, noi moduri de lucru Agile, analiză cloud pentru planificarea și optimizarea automată a rețelelor, dezvoltarea de platforme IT pentru digitalizarea rețelelor și a infrastructurii cu clone digitale. De asemenea, Ciprian coordonează noua divizie de drone a Vodafone România.

Ciprian are peste nouă ani de experiență practică în industria IT&C, acoperind proiecte transformaționale pentru Vodafone precum implementarea națională a 2G/3G/4G/4G+, lansarea primei rețele 5G din România, prima hologramă 5G, acoperirea națională NB-IoT, prima pădure inteligentă, proiectare rețele transport IP, management de proiecte strategice, dezvoltare de produse, dar și proiectul de acoperire mobilă 5G cu drone pentru căutare și salvare în zona montană de zero ori mai rapid.

Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG România, Bulgaria și Ungaria

Andrei Şercanean este VP ecommerce services eMAG pentru România, Bulgaria şi Ungaria, rol din care coordonează dezvoltarea şi implementarea de servicii şi produsele noi de ecommerce în toate cele trei ţări unde eMAG este prezent, cu obiectivul de a îi ajuta pe oameni să economisească timp şi bani. Sub coordonarea sa, eMAG a lansat în urmă cu patru ani Genius, serviciul cu livrare gratuită şi oferte exclusive. Lansat iniţial doar pe eMAG, doi ani mai târziu a fost extins pe alte trei platforme de ecommerce din ecosistemul eMAG: Tazz, Fashion Days şi Freshul. De Genius se bucură astăzi sute de mii de români și împart gratuit beneficiile serviciului cu o persoană apropiată prin opţiunea Genius Family. Tot sub coordonarea sa, eMAG a lansat serviciile de plată flexibilă în 4 sau 12 rate sau la 30 de zile ce pot fi accesate de orice român direct din contul de client eMAG/MyWallet. Andrei a lansat business-ul eMAG în Ungaria şi a impus-o ca numărul unu în ecommerce pe această piaţă. Andrei este pasionat de sporturile în aer liber, iar în timpul liber îi place să urce pe munte.

Kiril Dinov, Growth Leader Eastern Europe, VTEX

Kiril este un expert în marketing digital și ecommerce, cu peste 12 ani de experiență în industrie. Deținând certificări ca profesionist nivel CMX 2 și arhitectură comercială nivel 1 de către Institutul EICOM, aduce o bogăție de cunoștințe în rolul său.

Kiril face parte din echipa VTEX începând din iulie 2020. În prezent, în calitate de Lider de Creștere pentru Europa de Est, a adus contribuții semnificative la succesul companiei în regiune. Înainte de a se alătura VTEX, a ocupat poziția de Director Comercial la o platformă de automatizare a marketingului și personalizare pentru E-Commerce, unde a extins operațiunile companiei în Bulgaria, Grecia și Ungaria și a dezvoltat parteneriate strategice cu Meta și Google.

Călătoria lui Kiril în ecommerce a început ca Manager de Marketing și Conținut la Stilago (Studio Moderna), unde a obținut experiență practică în stimularea creșterii și optimizarea strategiilor digitale. Cu background-ul său diversificat și expertiza, Kiril continuă să aibă un impact semnificativ în peisajul digital.

Tigers Summit este un eveniment susținut de către Vodafone Business, ca Technology PartnerING Bank RomâniaDaktela și Arggo.

De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerce.



Citeste si