TL/DR - 29 de unelte ca să devii mai productiv la birou. Se deschid aplicațiile la "Start-Up Challenge"

34% din IMM-urile și instituțiile publice din România încă folosesc Windows XP, o dezamăgire pentru Microsoft, care a încercat să facă update-uri. XP este sistemul de operare fără suport oficial din partea companiei-mamă, scrie zf.ro. Industria bitcoinului evoluează, dar cei mai mari stakeholderi nu știu încă direcția înspre care se va duce, un trend deja în acest domeniu care a avut multe provocări - Venture Beat analizează acest lucru. În România, Wall-Street.ro lansează competiția Start-Up Challenge în cadrul evenimentului “Antreprenor, caut finanțare”. Antreprenorii care doresc pot să aplice deja pe site.

Inspirațional

Ce să faci în prima zi în care devii antreprenor pe cont propriu, așa-numitul solopreneur.

Cum să-ți faci aplicația să devină o obișnuință pentru utilizatorii tăi și să nu o părăsească după prima folosire.

Evită aceste șapte greșeli atunci când faci un pitch al produsului tău.

Unelte

TechCrunch face o listă a celor 29 de unelte care te ajută să fii mai productiv la birou, de la aplicații la sfaturi de bun simț.

Produse

Investițiile zilei - o trecere în revistă a produselor care interesează investitorii pe Vator.tv.

Facebook lucrează cu Google pentru a permite utilizatorilor să primească push notifications direct în Google Chrome și astfel acoperă încă o porțiune a pieței internetului.

SpaceX, firma lui Elon Musk, care dorește să trimită oameni în spațiu sau pe Marte are 7 miliarde de dolari finanțări pentru misiunile sale. Aceasta este următoarea frontieră de investiții.

România

iQuest s-a extins și a ajuns în Asia. Doar 5% din business mai este în România, după cum arată Cristina Negraru de la wall-street.ro.

Grupul Renault investește anual 1,5 milioane de euro în tehnologia sistemelor informatice deținute în România.

Cum funcționează finanțările - un infografic util pentru cei la început de drum



Citeste si