Un pop-up store pentru designerii români aduce aurul la Community Index

Designers Boutique este proiectul care vine în sprijinul designerilor români și al brandurilor locale. Compania care a susținut această inițiativă primește distincția Gold Recognition la categoria "Antreprenoriat" de la Community Index, un centralizator de proiecte și programe de investiții corporative în comunitățile din România.

Proiectul inedit, care vine în sprijinul designerilor români și al brandurilor locale, susținut de Anchor Grup, s-a născut în 2018 și oferă antreprenorilor români, la început de carieră sau deja cunoscuți în piață, un pop-up store dedicat, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan. Designers Boutique, prin conceptul unic și prin longevitatea proiectului a adus companiei Anchor Group distincția Gold la categoria "Antreprenoriat" de la Community Index, un centralizator de proiecte și programe de investiții corporative în comunitățile din România.

150 de branduri în 4 ani de Designers Boutique 


Prin intermediul Designers Boutique, creatorii români își pot expune colecțiile, într-un spațiu complet mobilat și utilat din centrul comercial și au, în același timp, acces la o nouă comunitate, dar și la know-how-ul de retail și la consultanță de business în domeniile financiar, juridic, HR și marketing. Peste 150 de branduri locale, din categoriile fashion, beauty & deco, au avut ocazia să acceseze programul în cei patru ani de existență a proiectului.


Venera Arapu, Laura Olaru, Kinga Varga, Izabela Măndoiu, NININA, Exclusives, Alina Bradu, Luna de Dana Rogoz, Lisa&Co, Luviane Atelier de Parfumerie, Naiv Clothing, Chicineta, Bluzat, Aer Wear sunt doar câteva nume ale căror creații au fost găzduite de Designers Boutique.


Designers Boutique a devenit cel mai longeviv proiect de promovare a antreprenorilor și creatorilor români, susținând astfel viziunea Anchor Group, care vrea să stimuleze afacerile locale, să promoveze valorile românești și să susțină antreprenorii din țara noastră.



Citeste si