Unchain Fintech Festival revine pe 19-20 iunie în Cetatea Oradea

Vara aceasta Oradea va aduna din nou crema inovației din industria de fintech din Europa Centrală și de Est (CEE). Unchain Festival revine, transformând cetatea istorică într-un hub dinamic unde viitorul finanțelor și tehnologiei converg cu un setup spectaculos.

Cu patru scene de conținut, trei zone de interacțiune și mai mult de trei petreceri și evenimente private, Unchain Festival vrea să îmbine zona de informație cu cea de distracție.

Unchain Festival va avea loc anul acesta pe 19-20 iunie 2024. Ca în anii precedenți, evenimentul are loc în Cetatea Oradea.

Biletele pentru conferință sunt disponibile aici.

Discuțiile din acest an vor aborda teme precum:
  • Payments 3.0: un salt către metode de plată instantanee și interoperabile, integrând tehnologii precum blockchain și plăți în timp real.
  • AI în Finanțe: cum sunt folosiți algoritmii AI și de învățare automată pentru a prezice tendințele pieței, pentru a îmbunătăț suportul prin chatboți și pentru a simplifica operațiunile
  • Open Finance: potențialul pentru inovație în partajarea datelor și conectivitate între bănci, fintech și alte instituții financiare.
  • Transformare Digitală: adoptarea tehnologiilor digitale pentru a moderniza operațiunile, a îmbunătăți experiențele clienților și a crea noi modele de afaceri.
  • Reglementare: ultimele dezvoltări în reglementarea fintech
  • Insurtech: deschizând calea pentru o industrie a asigurărilor mai eficientă, accesibilă și centrată pe client și valorificând ultimele tehnologii pentru a rezolva provocările de lungă durată din sector.
  • Banking Digital: evoluția neobăncilor, integrarea serviciilor financiare în platforme nefinanciare și cum noile tehnologii permit băncilor să ofere servicii mai personalizate, eficiente și sigure.

Festivalul va avea 50 de speakeri internaționali din mai mult de 30 de țări și 40+ sesiuni.

Speakerii vin dinspre băncile centrale, companii fintech, companii de tehnologie. Unchain Festival așteaptă 500 de participanți de la peste 250 de companii. Conform datelor acestora, 70% din participanți sunt din industria bancară și cea financiară.



Citeste si