Ziua copilului - trei roboți simpatici pe care-i poți cumpăra

E 1 iunie, Ziua Copilului, așa că un cadou foarte simpatic pentru cei mici ar fi un roboțel. Din fericire, pe piață găsești nenumărați roboți tehnologizați, care pot fi controlați prin smartphone. Noi am făcut o listă scurtă.
UBTECH Alpha 1S

E un robot pentru copii pasionați de programare. Se conectează prin Bluetooth la telefon, chiar dacă e Android sau iOS. Cu aplicația de pe telefon, robotul poate fi controlat, iar mișcările îi sunt programate. Se pot descărca programe de yoga, de exerciții fizice sau dansuri. În plus, robotul înregistrează mișcările proprietarilor și poate să le imite. Cu ajutorul bateriei, robotul are o autonomie de aproximativ 60 de minute. E un partener de distracție foarte bun pentru copii. Îl poți cumpăra de aici.

Apasă pe săgeți pentru a descoperi și alți roboți pe care-i poți cumpăra de Ziua Copilului. 

UNO - robotul inteligent de serviciu

UNO e un robot foarte simpatic care poate spune povești, să cânte și să propună jocuri educaționale pentru cei mici. Robotul poate fi controlat prin ecranul tactil sau cu ajutorul comenzilor vocale. În plus, pentru o senzație mai naturală, robotul reacționează atunci când îl atingi și își mișcă și capul.

Îl poți achiziționa de pe Quickmobile.ro de aici

Apasă pe săgeți pentru a descoperi și alți roboți pe care-i poți cumpăra de Ziua Copilului. 

TT Robotix

E un robot de mici dimensiuni și poate fi programat prin intermediul aplicației Robohero, disponibilă pentru Android și iOS. Robotul se poate plimba prin casă și e destul de mic, având doar 25 de centimetri înălțime. Poate să facă mișcări de dans și sportive, fiind potrivit pentru copii mai mici, care să-l imite. Poate funcționa 45 de minute cu o singură încărcare. Îl poți cumpăra de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.

 



Citeste si