La Startup Elites 2022 participarea este gratuită. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie și te invităm să ne scrii de ce consideri că meriți să te numeri printre cei 30 de tineri pe care-i vom alege pentru a veni alături de noi și de traineri în ediția din acest an a taberei și să ne povestești pe scurt despre afacerea pe care o ai sau despre ideea la care lucrezi și pe care dorești să o concretizezi.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

Dragoș Nicolaescu este unul dintre cei mai activi și cunoscuți angel investors și mentori din ecosistemul local de startups și are o vastă experiență în roluri de management, creare de strategii de business, investiții și alte arii vitale pentru dezvoltarea unui startup.

Cine este Dragoș Nicolaescu

Dragoș Nicolaescu e management consultant, executive coach și startup advisor. Înțelege nevoile și provocările unui fondator de startup.

A luat contact în ultimii 10 ani cu peste 200 de executivi care au devenit lideri mai buni, cu peste 250 de fondatori de startup-uri și a investit în peste 70 de startup-uri locale și internaționale.

În fiecare an oferă peste 100 de ore de mentorat și coaching în programe dedicate antreprenoriatului.

La Startup Elites, tabăra de antreprenoriat ce are loc între 6 și 9 octombrie la Predeal, Dragoș va discuta, printre altele, despre modul în care acesta se poate forma ca lider și cum își poate construi echipa alături de care să dezvolte business-ul.

Workshop de teamwork & management

”Echipa YCombinator - cel mai bun accelerator din lume – are o vorbă: în primul an de startup nu construiești un produs, nu construiești un business, construiești de fapt o echipă. Fiindcă de echipa inițială de co-founderi, depinde cumva tot restul. O echipă bună găsește soluții la toate problemele și lipsa de resurse cu care se confruntă afacerea, iar o echipă dezbinată omoară o afacere chiar dacă are toate resursele la dispoziție (vezi toate produsele lansate de corporații și care au eșuat lamentabil)”, ne spune Dragoș Nicolaescu ca un preambul la workshop-ul său din cadrul Startup Elites.

Angel investor-ul ne oferă și o serie de sfaturi pentru fondatorii care lucrează la formarea echipei.

- “La plăcinte înainte, la război înapoi.” - îți testezi viitorii cofounderi sau colegi prin muncă efectivă și cel puțin o încercare/situație grea.

- "Năravul din fire, n-are lecuire.” - alege oamenii pentru caracter și atitudine că abilitățile și cunoștințele se învață.

- "Nu poate fi bun pentru alții cel care e rău pentru el însuşi.” - principalul obstacol în creșterea firmei tale ești tu, founder-ul, blocajele, lipsurile, viciile, credințele tale sunt cele care se determina cultură organizațională, așa că investește cât mai mult în educația și dezvoltarea ta că să nu fii o frână ci un motor.

- “Fiecare deget e diferit și slab, dar împreună fac un pumn puternic”- caută pe cât posibil colegi cât mai diferiți de tine, preferabil cu abilități și trăsături de personalitate complementare.

Startup Elites 2022 - de ce să te înscrii

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

  • Design thinking
  • Product Market Fit
  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
  • Strategii de dezvoltare
  • Critical thinking
  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
  • Research pentru afacerea și ideea ta

Chiar dacă înscrierile sunt gratuite, convinge-ne că ai ce trebuie ca să vii la Startup Elites în formularul de aici.

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Găsești aici 5 motive ca să vii la Startup Elites, tabăra pentru viitorii antreprenori.